Wednesday, January 26, 2011

Company Annual Dinner




malam tadi attend Company Annual Dinner at Renaissance Hotel Melaka
thank God dinner dah settle
kalau tak, asalkan masuk office je pagi2.. "aduhaiii hal dinner tak settle lagi"
so skrg boleh buat keje dengan aman

layan piccas. nanti aku letak caption ya



konon comel le buat gaya camtuh. sepak laju2
from left : account exec, project admin (ehem2.hahaa), asst. designer and account exec





aku memang feeling raya cina awal. tuh sebab pakai merah nok




apehal pmpn ni?? tolong jangan bajet comel bleh x !! lempangsssss



nak makan kat hotel, kita harus jadi pentamak. ada pahammmm


first round. biar tak habis, asalkan tamak. muehehhee. moto hidup yang boleh mengundang pelempang. yg cucuk2 tuh ayam percik. my God sedap gila ok. "menyesal amik 2 je", ujar si pentamak dengan angkuhnya


indah rupa dari rasa. can die ok makan. yang right hand side tuh coffee caramel. manis mengudang maut. yg left tuh mabeles. harus licin bedal. cake tuh keras ok. cake aku buat lagi sedap *angkuh lagi*



yang ni tak sedap. thai glass noodles, fish salad and apple salad. aaaa aku rasa tukang masak hotel semalam demam kot



aaa yang ni sedap gila. megi goreng. very nice. tapi ni makan share la. gila kau perut dah ketat nak abiskn



lastly, mix seafood tomyam. very nice tapi quit hot la




company team




boss and geng yang kaki wine




with lucky draw's hamper and gift



aku dapat ni tau. sukaaaa. hikhikhik


~ sorry tak sempat lagi nak rayau blog korang. nanti aku datang ek. busy sangat hoih


lets klik !!

19 comments:

niesz said...

yummy!syok kan kalau ade dinner ni,,ley mkn mcm2 ..best2..

updated entry :pantun bukan nk cri gado,just nk bg info

D.a.y.a.n.g said...

Lyaaaaa... ayooo makan tuuuu best ahhh

Mawar_berduri said...

nampak sedap....dan pastinya sedapkan? huhuhu :P

rATu kEBaYA said...

makanan hotel akak tak nak cakap banyak cantik tu yg nampak sedap..

tapi akak suka jugak dengan hadiah yg lya dapat..

lalink7 said...

wow hamper baik punyeee...macma tau2 yang Lya suka main masak-masak..heheheh =))

Lya..
i need ur vote here http://www.cstproduction.blogspot.com/ utk entri 86..

if sudi la ye..thanks kalau sudi vote *malu plus T_T*

Amy Syaquena said...

Best2bya makanan dia...

Hanis MY said...

bestnyaaa dah la dinner hotel dpt hadiah lak tu auwww nak jugak... lya in charge dinner tuke? superb!

c-idah said...

lepasni wat biskut n kuih yekkk...hik3!!

Imran nyambek said...

lapar.aarrgh

Waja Replacement said...

Food looks nice! nice blog as well!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cehhhh orang tamak selalu rugi..... wehhhhh jko baham habis licin tak tinggalkan kat kita orang nagisssss ni..... nengok sedap sedap belaka

miss nina said...

lya, makan tak ajak pun :P
pasni rajinlah kamu memasak ye..cepatlah buka kedai :)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

ape yg boleh sy katakan company sdri adalah 1MALAYSIA..sumer ada kans???

DrSinga said...

dizet merbeles!!

Insan Biasa said...

salam.........

oya said...

food nmpk sedap

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

waa.. bestnya dpt mixer tu......... lepas ni.. bertambah2 gebus gebas ler kek yg lya buat nnt........... aci pos ke pj sket bg akak rasa okey! hehe...

YanaMIB said...

whoahh gila best..dh la dinner free..dpt lak mixer free! pehh..lg byk la entry psl msk² dr lya colours ni nnt eh..ngee~ ^_^

maCy said...

megi goreng tu menggiurkan serious~

malu je wt hotel. hotel tu xde chef ke kek keras? hoho