Friday, January 21, 2011

tido korang lena tak?




hehehe. aku tengok iklan ni malam tadi kat tv1 kot. gila sentap nurani ni.haha.
siap tunjuk kan how tak lenanya tidur seseorang tuh tak jelaskan hutang ptptn.
aku relax je. siap snoring lagi. hakhakhakhak

ouhh bukan aku tak bayar langsung. huhu. bayar la. ada lebih bayar lebih. ada sket bayar sket.
ada jugak terskip bayar2 ni. kalau mak aku tanya "bulan ni bayar ptptn x??
laju je jawab " bayarrrrrrrrrrrrrrr"

kuikuikui
pecah sudah rahsia di sini
takpe mak aku tak baca blog.kihkihkih

selamat hari jumaat. esok sabtu. nak masak roti jala and kari ayam. nyum2



lets klik !!

17 comments:

YanaMIB said...

erk aku xpenah byr weh..kakaka~ =P

Amy Syaquena said...

Nasib baik la amy tak ada uat pinjaman dengan ptptn jadi selamat..

sahromnasrudin said...

nasib baik sy tak pinjam PTPTPU huhuhuh..wife sy pinjam..cian dia bayo lg 5 tahun huhuhuhh

atty's said...

yang penting bayar je skit2..

Hanis MY said...

sedap tuuu masak roti jala nak cikittt.. hehe mmg jenuh nk byr balik duit pinjaman tu harap2 lulus lah permohonan 1% yg apply hari tu huhu..

MOFASAD said...

nanti nak g oberc takle keluar taw~

A.S.T.I.N.A said...

Mak .. mak.. sila baca blog anak mak ni makkk...

✿....rossa alina....✿ said...

same la kite bayar ade skip2 jugak..hahaha.. ;p

maCy said...

knape kena ada kt bwh tu part mknn? ahhhhh

hiro said...

keh2..jupe dia vdeo tak digemari ramai.

oya said...

hahahha...lawak jer part laju jwb tu..
jgn x byr sudah la tkt blacklist..

misz molecule said...

tak payah byr..


sape suh dye kasi.hahahaa

niesz said...

hehe..same la ngn niesz..lena je tdo, xpk pon sal nie..ehe..hope cpt la dpt keja..ley la..byr bnda alah nie cpt ckit..

fyna said...

alaaaa...x bley tgk...kene block kt cnih...



jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

DuniakuAbstrak said...

lain kali buat pinjaman MARA macam aku, ada diskaun potongan lagi..kui3

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam ... Kami Datang Ziarah Blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Time aku dulu nak buat PTPTN tak ade sapa yang sudi bagi pinjam pun....

tapi nasib baik aku tak wat karang tak lelap mata fikir hutang keliling pingggang....

Kata orang tak berhutang tak ade harta.... kalau tak berhutang makanan berjaya.... jangan risau lahhh Lya .... Tidur ajerr lerrrr

DrSinga said...

kang tak leh hanimun kat obersi kang...
.
.