Wednesday, February 23, 2011

contest si manis berbaju kurung




ish aku ni sumpah teruk gila
lama dah kot miss lalink tag aku untuk join contest ni
tapi dari sehari ke sehari terlajak
sebab, konon cari pic pakai baju kurung xde
alasan
last2 aku amik je pic masa konvo last 2 years

contest ni anjuran azaliah
sebarang rules dan other information sila rujuk blog azaliah
aku malas nak type. muehehehe gila berat tangan
bukan berat buntuit lagi dah ni

so pic yang terpilih adalahhhhhhhhhhhhh



ish over betol mak aku ni. ada je nak enterprem. takpe buat berkat sket, kot bleh menang. muahahahaha

ado hati. join pon last2 minute
takpe, kita appreciate member sudi tag kan
tapi minta maaf jugak sebab buat dah lambat
huhuhuhuhuhu

oh kene tag 3 orang
sapa ye?
saya nak tag 3 orang terawal yang komen kat sini bleh tak?
sah2 lah xde orang nak komen nanti. hahahaha

okey aku nak tag

odah
kak idah
niesz

selamat membuat tag
buat cepat2 hoih
lagi 2 hari dah tamat contest


lets klik !!

7 comments:

Hanis MY said...

weewittt goodluck lya...lawak la tang mak enterprem tu..takper berkat uuuu...

lalink7 said...

tengs langsaikan tagg nie ye..wat susah2 je kamo Lya..heeeehhehe..gud luck ye..smuge menang..

comelnyeee Lya berbaju kurung..sweet gitu..

Mawar_berduri said...

manis berbaju coklat..huhu :)

YanaMIB said...

gud luck babe!

oit trus tkr profile pic tu gbr cupcakes??grr bikin meleleh air liuq..hehh..makkk!! buat la lg kap kek merah merah tu..i loikeee!! =P

rATu kEBaYA said...

semoga berjaya..

niesz said...

comel nye berbaju kurung..ehe..insyaALLAH, kalau sempat niesz join ek...

c-idah said...

baru nk wat dh luput plak...huhuhu