Thursday, February 3, 2011

kisah egypt lagi


di jadualkan adik aku yang ada kat alex akan keluar dari alex hari sabtu sama ada jam 6pagi(12 tghari msia) ataupon 1pm(7pm waktu msia) ke Jeddah naik flight

esok dorang akan berkumpul kat bangunan MARA, sebab adik aku under MARA.
tadi dorang buat first time nya keluar dari rumah,sebab nak pergi hostel dengar briefing pasal proses perpindahan ni

dia kata after pindah kat Jeddah, mungkin akan naik kapal laut untuk balik ke malaysia
hoih gila lama ok. mau sebulan sampai nanti
so skrg kitorang tengah usha tiket. ejen tiket yang biasa ayah aku guna plak cuti CNY
tgk saudi airline, full ok sampai jumaat. can pitam one

MAS tadi nak cek online tak dapat plak. hampeh
tapi boleh je kan nak turun kat bangkok ke singapore sebab dah dekat tuh. haih entah lah.
if korang ada suggestion airway mana yang flight ke KL sila inform

so skrg tumpu pada untuk keluar dari Egypt
if dah kuar dari Egypt tuh, 80% dah lega

ni ada sket pic adik aku email
memandangkan dia kat alex, demonstrasinya macam aman2 sket la
tapi dia kata ada je nampak police station kene bakar la bla2



tengok jalan raya pon bersih je kan




apartment dorang kat tepi laut





mat2 Egypt nak demonstrate


itu sahaja. doakan proses perpindahan rakyat2 kita kat sana berjalan lancar


lets klik !!

9 comments:

DuniakuAbstrak said...

good Luck to them!

A.s.t.i.n.a said...

Menakutkan...

Saya doakan balik selamat.. Semoga dilindungi Ilahi...

katak_78 said...

mak ai....kazen kaklyn pun ada kat sana...kita doakan la semuanya selamat kan lya...

Dyna Yvonne said...

smga slmt sume.amin.

Fida Faizal said...

takut betul..
Semoga perlindungan Allah buat beliau.

InsyaAllah. semuanya berjalan lancar :)

Afzainizam said...

… ....Gong Xi Fat Coi……..
┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
Wish you healthy always
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
....lllllll........ lllllll .......lllllll....
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uihhhhh ketegangan makin merebak teruk.... aku berdoa agar keselamatan rakyat Malaysia terpelihara...


terutama adik ko tu semoga dapat pulang ke tanah air dengan selamat

lalink7 said...

gile kecut perut nengok kete kebal kat luar tingkap..macam dalam citer transformers ;lak...gerunnyeee kan?

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Saya menyeru kepada semua sahabat untuk sama-sama kita berdoa bagi keselamatan dan kesejahteraan para pelajar dan rakyat Malaysia di Mesir.Semoga Allah swt melindungi mereka semua dari segala malapetaka dan bahaya
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

niesz said...

lya, moga dik awk baik2 aje kat sane yer..insyaALLAH, die selamat smpai kat Malaysia nnti..niesz ngan family pon mmg decide li tiket sendiri je..lmbt nk tggu kerajaan bwk balik..