Saturday, February 12, 2011

my god jangan buat aku pening bleh tak?




sekarang macam menjadi2 kan bahasa konon manja ni
atau lebih dikenali sebagai bahasa euwwww oleh Anwar Hadi
must watch video tuh. aku tak kuasa nak share sini. haha keji

and tadi tiba2 aku tengok home fb aku, ada 1 member zaman skolah rendah dia buat wall post


click for large view


my GOD kau ni gila ke??/
apa benda kah mLwKew??
melaka dah tukar nama ke??
eee tolong aku memang pening ok org tulis macam ni
ibarat mcm berputarrr sel otak aku nak menerima apa yg ko tulis

lagi 1. kat chat room ari tuh

chatter: hye leh kenal kew
aku : bleh jew lew
chatter : eh kao perli aq eak?
aku : ..................... (terus off9)

sorry. aku tak kuasa layan benda ni. silap orang
bak kata si anwar hadi tuh, kita boleh je if nak guna short form ni tapi agak2 la kan
yang pegi modified perkataan tuh sampai teruk benauuuuu apa jadah
sampai pening nak baca

ok lah. nak balik rumah ni. mak kitew dah tunggu kitew lew.
lempanggggggggggggggg


lets klik !!

14 comments:

DuniakuAbstrak said...

kasihan merekawww

kah3

Hanis MY said...

hahah comel mmg berbelit lidah tak faham bahasa skrg sila beri tunjuk ajar hik2...

faradeeba said...

kitew punnn tak sukew mcm niwww.

ah, pening. rasa nk lempang diri sendiri je kalo ckp cmtuh.
hohoho :P

kucingorengemok said...

kah kah kah... itew tandanya uolss da tuWee! wkwkwkwk.

ok, pelempang buat diri sendiri ;)

tuyuk said...

yayaya.. ye betul.. tah apa² budak zaman skrg ni,, hy boleh kenal ke? santekk lew awak new :P ehh.. silap² -melawat sambil baca² kt sini

n@D3iR@H said...

hahhaa..mcm taw2 jeww....sapew yg post kat fb tuwww...hahhaa

katak_78 said...

hyeee...bilew adew wordy cengginiew mcm nak hempok jew org yg tulih itewww..blueekk!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com

EEEEMMMMM hawaawwwww betoi.... mecacat celakan bahasa ibunda sampai aku tak faham apa yang bebudak sekarang nak cakap....

apelerrrr....

jedi said...

kem salam kak mak ye....hehehehhe

sahromnasrudin said...

memang pening baca kan..mula2 saya tak tau pun yang " korunk" tue maknanya korang dan "tuck" tue maknanya tak..konpius betul huhuhuhhhh

YanaMIB said...

hahaha...kt blog pn ada gak spesis tls cemni..fenin bc apa point entry dia sbnrnya..huhu~

aq pong ghase nk lempang kao laju² klu kao tls ayt gitew taw..ngee~ =P

oya said...

lor..pe ke hal nye lew..hehehe..

DrSinga said...

sengal kan!!
benci.. tahap nak lempang bencinya!!

niesz said...

hahaha..xsuke org ckp mcm tu..mcm xskola je..ehe..