Monday, February 28, 2011

saya gila FM


tak ingat sejak bila ntah aku jadi gila dengan FM ni
FM yang di maksudakan adalah Fridge Magnet ye
bukan Era FM ke Hot FM ke
aku jarang dengar radio
so aku sangat tak update tentang lagu2 baru
kadang2 je dengar. itu pon Sinar. ngehehehe

if pergi mana2, mesti cari FM
maksudnya, kalau pergi berjalan2 la
nampak tempat jual sourvenir, mesti cari FM
tapi aku jarang berjalan
terperap je kat Melaka
last berjalan pon last year, balik Terengganu
itu pun hantar adik study sana
kalau tak, berkepam basi la dok Melaka je

so if ada la sape2 berjalan2, ke adik aku berjalan merata ke, aku pesan FM je
dah tuh yang aku suka
so maklum, siapa yang pergi berjalan2 tuh, ingat2 lah kat aku ni
hahahaha






FM binatang2 laut ni sume pakwe adik aku yang study kat mesir tuh bagi. pakwe dia pergi Pangkor
tapi adalah keji perempuan tuh, dia bagi 1 je letak kat fridge
yang star fish melekat dengan ketam tuh
dia kata nanti jahanam jatuh pecah la apa la
damn uuuuu





ni masa adik aku balik yang pergolakan mesir tuh, kan dorang dok kat Arab Saudi
so dia beli FM jugak
weeee sookaaa




phillipines - cousin bagi
yang kasut tuh - office mate bagi dia pergi travel ke Europe last year
7 eleven - dapat masa beli2 kat 7E on 7E Day




yang london, paris, dubai tuh semua adik aku beli masa dia travel time2 dia cuti
sekali la dengan poskad yang sesat tuh
poskad pon asal boleh kasi lekat je




semua dia beli. baguih. i loike



terompah tuh, office mate bagi jugak masa dia pergi taiwan




yang panda dengan cameron tuh, tak sure sape bagi
tapi yang masjid kristal tuh, aku beli masa balik Terengganu last year





ayat2 suci, bermagnet jugak ni
pon adik aku beli masa kat mesir kot. ke mana ntah. tak pasti

aku rasa FM kitorang ni macam dah berkurang
macam ada je hantu2 yang rembat kan
sebab macam apsal tinggal sket eh
tak baik tau curi, tuhan marahhhh

eh ke banyak jatuh and pecah?
suka2 je kata orang curi kan
tampar sket mulut tuh
amboiiii biasa dia eh !!!



lets klik !!

15 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sy pun suke fm...tapi sinar fm la...hihihi :)

sahromnasrudin said...

sy pun suke mende nie..letak kat peti sejuk cantik kan...

DuniakuAbstrak said...

aku benci natang FM tu tapi mak aku suka

niesz said...

ni mesti dah penuh 1 peti sejuk ngn bnda comel2 ni kan..mak niesz pun suke collect bnda nie.. :)

Nerzhul said...

kalo ada gila.fm lagu apa agoknye keluor..hahahaa.

rATu kEBaYA said...

cantik2 FM tu semua.. akak suka yg terompah tu.. somel sgt..

ct odah said...

ko punye itik amik psg kat reban die..haha

lalink7 said...

banyak nye liaa..bagus jugak hobi niee..xmahal sangat..leh mintak org lagi..hehehehe

kite pun suke tapi suka kumpul2 yang tecik2 dan comel2..hehehe

DrSinga said...

kena beli esboks besarrrr!!!!
sebab nak letak FM..
dalam kosonng tak pe...

YanaMIB said...

ohoo ko pn gila FM eh..so far aku tau akak Posh76 tu je yg gila FM..pasni aku travel aku bli sebijik FM tuk ko yeh..ecehh mcm jauh sgt travel nye..KL nyer FM ko ado?? muehehe~ =P

Dyna Yvonne said...

hoih banyak nye.aku rse satu ari nanti cik lya bleh bukak car boot sales lah.brg2 rare.hehe.

arang67 said...

banyak nye,,nk mintak satu leh x?

Myra Jay said...

Bnyaknyer koleksi FM.. Cantik2 plak tue.. Jeles I...hehe..
MJ pun suka kumpul FM start kenak ngan CGL :)

makdara TERdiva said...

dulu2 suka kumpul keychain & badge pastu sangkut kat beg..terus beg jadi berat macam bawak lesung batu..haha!

☆aDihAys☆ said...

banyaknyer FM...
kagum jap..