Friday, February 25, 2011

saya mohon kerjasama anda semua di luar sana

saya dengan jayanya telah menukar blog layout ni
dah lama tak bertukar wajah
asek hitammm je kan
aku tengok pon dah takde daya
so alang2 takde keje pagi ni, dari mengulau, marilah kita deco sket blog ni

maka ai nak tanya pendapatan uolss
eh !! pendapat !!

sebab uolss yang akan baca belog kita
maka keselesaan uolss adalah di utamakan
cewah

adakah korang rasa okey belog ini berpakaian sebegini
atau menyakitkan mata?
atau ada apa2 yang perlu di ubah
maka pendapat uollss adalah amat di perlukan
bagi membantu saya yang memang buta seni dan kreativiti dalam menghias rumah ni


Segala sokongan dan tindakan awal dari pihak tuan adalah amat di hargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

"Melawat Melaka Bersejarah Bererti Melawat Malaysia"
"1 Malaysia, Melaka Maju 2010"
" Berkhidmat Untuk Blog"


Saya yang memerintah lyacolours.blogspot,












............................................

(Lya Colours)
Pengarah Urusan
http://lyacolours.blogspot.com
Melaka, Malaysia.


hehehe
seronok plak siap ada tandatangan
perasan CEO btol


lets klik !!

19 comments:

MieZa said...

ok lah, besar-besar, senang nk baca...lya, saya pon berazam nak tukar layout taw tp tak berkesempatan nak buat =(

makdara TERdiva said...

ecewah! buat sendiri eh?
buatkan utk hakak punya sekali la..baru cantikkkk :)

oya said...

amboi sudah jd ceo ye..hehe..cam best ek ade sign gitu

Warna Warni Kehidupan said...

ok aje..yang penting kemas

sahromnasrudin said...

saya suke yg baru nie..lebih ceria dan terang..teruskan lay out nie coz damai mata sy membacanya

ct odah said...

ha cntk2...nmpk cm taik cicak sket,,ni tgk cm taik lmbu je dlu..haha

SuHaiLy azMi said...

cantik....
sue sukaa..
hehehehee

niesz said...

nmpka lebey kemas la dear.. :)

Myra Jay said...

Ok jugak... TP MJ pun buta seni jugak :)

Mimis said...

Okey jugak laa.. putih suci murni.. ;)

A.s.t.i.n.a said...

Signature tu cantikkk.. design satu untuk ASTINA... heh

eiffel said...

mungkin klo kaler merah dotnyer itu, msti lagik mgghariahkan..lol~

n@D3iR@H said...

cun sajaaaaaaa......

n@D3iR@H said...

cun sajaaaaaaa......

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah...bagus2...cerah ckit mate :) kaler putih itu bersih ;>

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wauuuuu mmg meracau aku melihatnyerrr lebih simple lebih kemas lebih cantik lebih power lebih hebat lebih cun lebih berani lebih menawan lebih anggun lebih baik luar biasa

Mak Su said...

cantik, nampak rapi jer susunan, caiyuk caiyuk :)

☆aDihAys☆ said...

wah..berwajah baru..
nice..nice..

miss nina said...

sebegini rupa pun boleh juga puan..opss cik lya :)