Thursday, February 24, 2011

saya nak bersinar

gila apa pagi2 buat entry nak bersinar plak
lempang laju2
hikhikhik

bukan apa. aku baru start minum innershine. and if pergi google translate; innershine; maksudnya batin bersinar. gila apa. google ni kadang2 merempan gak. tak bleh di percayai
kang minum2 lain plak jadi. mueheheh

last 2 days beli innershine prune essence
terpengaruh dgn si raudah ni
yang lama ikut blog aku ni tau la siapa raudah ni kan
aku dgn dia ni melekat macam gam
tapi menyampah. sebab nanti dah tak melekat. sebab dia kene p site kat sepang
hate u byeotch !!! uuwaaaaa

ok sambung2, dia beli innershine, so aku pon beli. hampeh kan
mempengaruhi aku menghabiskan duit

tapi takpe
kata nak bersinarrrrr
muahahahaha
tak bersinar nanti aku sprinkle je kilat2 kat muka

tapi biasa lah benda ni if minum kene amalkan selalu and berterusan
baru datang hasil
macam diet. if kau main2 diet, jgn harap dapat hilangkan double chin
motif tiba2 masuk diet? tak suka okeeyyy. hahaha

paling tak menahan, aku tanya raudah, prune ni nak minum pagi ke malam ke suka hati
sekali dia jawab
"minum malam la sebelum tidur. maya karin minum sebelum tidur"

hahahahaha rasa nak pitam dengar jawapan dia hah
dah feeling maya karin habis la tuh.hahahaa




yang aku ni plak, memang bukan kaki manis
prune ni manis jugak la
i mean, manis prune la. but still manis, minum tutup hidung, sekali teguk habisss
yela dia sket je. senang habiskan
malam tadi minum ok plak, macam okey je. hish gilo je aku ni

prune essence ni kalau mengikut info nya, bagus untuk :

- sistem pencernaan dan flow usus yang baik.
- ada vitamin C yg bagus untuk kulit
- memelihara sistem peredaran darah
- delay the aging process jadi kita akan nampak sihat dan muda

wah meletop. aku tak nampak muda, siap!. hahahaha

more info, visit Brand's

gila baik promote ni. takde ke dapat sekotak free prune??


lets klik !!

13 comments:

rATu kEBaYA said...

bagus batin bersinar ni.. hehehehe.. kelakar jugak google ni...

ct odah said...

weh terharu nye byk name aku kat sini...tp terburai gelak aku yg ko p ltak msg aku pasal maya karin tu ape hal..adoi skit perot than gelak..hahaha

Regards,
Ning baizura..

YanaMIB said...

mende² baek ni mmg elok diamalkan..cuba tgk perubahan dlm ms 3 bln...suppliment cemni biasanya long term effect..bkn antibiotik kn..huhu~ jgn skip² minum ye..ecehh aku lak bg nasihat padahal x pernah mkn pn innershine..lalala~ =P

lalink7 said...

wahh..if mata Lya dah bersinar confirm lepas nie ai pergi beli hoo...hehehehe..comelnyee kamuu masa tue nanti..kan? hehe

eiffel said...

ko ada kira x..

1kotak ada 6botol...
1kotak = RMxx

6botol = 6malam

klo 30 hari = 30botol...
30 botol = 5kotak
5 kotak = RM??

fuh, lebam kot aku nk beli...
btw, samat berjaya tok ko

Hanis MY said...

wow wiii tetiba rasa nk minum gak innershine tu...

sahromnasrudin said...

ini iklan percuma ke iklan berbayar ?? heheheheee

makdara TERdiva said...

nak guna gak la..

nnti tak sama mcm maya karin siap! :D

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah..lpas ni kalo nak jumpe Lya kna pakai spek hitam la kalu tak silau..bersinar2...hihihi :P

DuniakuAbstrak said...

batin bersinar?

hahaha

A.s.t.i.n.a said...

wahh bersinar2 ler sampai sini...? lya cuba dulu kalau ok gitau ekkk

niesz said...

wah!bersinar2 dgn sunshine yer, eh silap!innershine..ehe....ehe..mahal x?

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhh minum masa tidurrr... alahhhh ngigau je minum moga terang bijik mata ko....

uihhhh patut lerrrr mata maya karin macam hantu dia minum ni rupanyerrr