Thursday, February 10, 2011

she's back !!

yay semalam adik aku selamat sampai ke Malaysia dari Jeddah naik Etihad Airways
kalau ikut turn flight dengan gomen punya plane, lambat lagi. riban-riban yang depan dia tunggu turn
dia kata tak tahan nak tunggu. so balik beli tiket sendiri naik Etihad
tapi dia kata ramai je student balik tiket sendiri
dalam 1 fligth tuh ramai student
macam kalau kat Malaysia la
kalau cuti sem atau cuti public holiday, 1 bus penuh student je kan
hahaha. ni up sket. 1 plane penuh student je


tapi keji, aku tak dapat jemput dia betol2 kat arrival gate
sebab aku malas nak masuk parking kat blok
valet parking plak dah takde. leceh ok. so mak ayah aku je turun. and aku p pusing2 ada la 5 kali lalu kat arrival. last2 parking tepi je.
tapi hampeh polis punya la bersepah. if aku kuar dari kete sure dapat love letter. so duduk dalam tuh diam2



ni kat R&R Seremban. mencekik dulu. tengok tuh lapa sangat gamaknya. licin pinggan



ceah cakap orang. pinggan dia pon bersinar-sinar kelicinan.
hoih harus la lapar ok. aku drebar lagi




dia ni, semenjak keje kedai makan sementara nak tunggu result SPM, dah pandai pakai cap plak.
sebab keje kedai makan kan kene lah tutup kepala. eee tak suka aku tgk muka kau ni pakai cap
macam jambu2 plak. pitammmm



ni plak belian dari facebook lagi.
kerepek karipap


wahh meletop !! feveret ni
selalu if balik terengganu je dapat makan.
ni nampak ada orang jual on9 terus sambar
3 pek RM46. 1 pek ada 100 ketol
sape nak beli, sila klik Kerepek Karipap
wahh promote. bleh dapat komisyen ni. hak hak hak



lets klik !!

13 comments:

mEiZ SHA said...

alhamdulillah..
selamat balik malaysia da adik kamu..:)

mcm enak je karipap tu yang?
:)

kucingorengemok said...

tak sempat la nak shopping² beli souvenir kali ni kan... mesti kakak dia menangis kecil dalam hati, hehe

alhamdulillah dia selamat :)

lalink7 said...

ehh..sedap ke tak karipap tuee? rasa cepat kalau sedap baru nak beli..hahahhhaha..jht giler kan?

licin sey pinggan xpyh indon2 tue nak basuh lagi..lap aje..hehehe =))

cute adik kamu Lya..yg pempuan tue..

rATu kEBaYA said...

bestlah ye.. adeq dah sampai.. alhamdulillah..

campak seketul dua karipap tu kat akak

mawar_berduri said...

Wah...alhamdulillah dia dah slamat sampai kan ? lega cket rasenya....Cewahhh

huhu

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..adik awak selamat..ada wartawan temuramah tak???

A.s.t.i.n.a said...

Alhamdulillah.. sheis arrived safely..

YanaMIB said...

syukur dh selamat smpi ye..ingt nk publish gbr sesi berpelukan..hihi..adek kamu tu windu makanan mesia sbb tu licin dia mkn..ngee~ =)

✿....rossa alina....✿ said...

alhamdulillah..selamat sampai jugak ye??hmm..nak karipap kecik tu jugakk..nampak sedap!!huhuhu

niesz said...

alhamdulillah, selamat da die smpai malaysia..nk harap tggu turn tu mmg lmbt la jwb nyer kan..

karipap tu da lame niesz x mkn..sedap kan..x cukup mkn 1, mesti nk sepoloh..haha..

sedey nye..jom bc cni :interview untuk cari penguli tepung rupanya..hampeh!!

maiyah said...

alhamdulillah.. dah selamat pulang :)

green said...

alhamdulillah

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dia datang
dengan lenggang lenggoknya
Dia
datang
dengan senyum simpulnya
Dia datang dengan senyum manisnya
Dia datang dengan lemah gemalainya

Alhamdulillah selamat sampai jua ke tanahhhh Airrrr

Wooooo ko tempakkkkk karipap tu sedapppp nampaknyerrrr