Monday, February 7, 2011

tag dari Maslinda Mansor


hah amik. nama penuh lagi aku letak. haha
atau lebih famous dikenali sebagai bulan
thank you sebab tag kita. itu tandanya awak ingat kita kan kan kan
perasan. hikhik

tag yang bertajuk



eh dulu aku pernah je buat tag ni. tapi dulu beg lain, sekrang beg lain, so kene buat lagi. hikhik




beg baru beli nok. online shopping kat Dadamoshop kat facebook
konon feeling Beyonce la bawak Gucci. nan hadooo.. 90 hengget je melah
ni actually kaler dark brown. tapi aku over edit da macam itam je
beg besar. so rasakan barang berlambak





benda wajib dlm handbag.
- purse - car keys - handphone - Halls (wajib!)





dalam purse, purse memang teballl. kad banyak. kad bank je 3. padahal duit kemuit. kad rewards je dah berapa. duit suka lipat2 kan. teruk btol perangai




clockwise
- hp pouch - tisu - hand lotion - eye mo - intimate (kes excidentttt) - coins pouch -




- body shop - mini perfume -
sebab beg besar kan, rasakan aku sumbat je sekotak perfume tuh. senang





clockwise
- bil2 rumah belom bayar - camera - pendrive - earphone - pen - novel -
bila beg dah besar, bleh la sumbat novel. so bila tiba di traffic light puaka yg 90++ kene tunggu, leh baca novel dulu





mekap biasa2 je




oh dah abis..
nak tunjuk tiang puaka ni


tiang ni memang berpuaka
setiap kali tgk tiang ni akan rasa "apa ke sket handbag aku??"
maka mulalah nak tamak beli handbag
handbag aku sket je. ada 6 ajo
dan yg penting, handbag aku 4 kaler gelap. gila tak expose
pasni nak beli kaler2 menggiurkan plak
kaler apa plak yg menggiurkan??




lets klik !!

17 comments:

Dyna Yvonne said...

hahaha.aku rse lumrah pompuan kot kan pantang beg besor sume mende nk sumbat.haha.aku pong same.

A.s.t.i.n.a said...

wahh!! saya nak beg dengan barang2 dalam beg tu sekali boleh..? nanti nak buat2 terjumpa tepi jalan.. letak jer tepi jalan tu.. herherher

en_me said...

rajinnyer wat TAG tewww.. ehehe

sahromnasrudin said...

anda selalu sakit mata ke?? siap ada eyemore dlm tue huhuhuhh

Imran nyambek said...

pompuan2.hehe

rATu kEBaYA said...

akak suka beg besar.. lagi besar beg segala macam nak isikan..

niesz said...

hehhehe..lebey kurg mcm niesz jer..semue complete, xkesah la beg tu nnti berat..yg penting semue ade..

DrSinga said...

saya pun suuuuka perpium body shop yang itu!!!

Mawar_berduri said...

Wah banyak nye beg kamO...
ni boleh la slalu tukar2 kan ? hihi

YanaMIB said...

handbag aku juga besar gedabak! senang nk sumbat makanan..eh! =P


weh lawo la tiang bag tuh..ko bli katne? nnt aku juga akn jd tamak mau beg byk²..hohoho~

Hanis MY said...

wahh cukup lengkap bag anda ok! i likeee...suka gak beg besar..sanetk ok beg gucci lya tu suka2...

Farhan Zulhusmi said...

biasa gak lah kalau perempuan ada benda nie..sbbnya perempuan suke menjaga kecantikan...dan lelaki sukakn kecantikan...itulah lumrahnya...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh macam poket doremon ajer bukak macam -macam ade lahhhh... segala benda ader.....

nasib baik tikus ke cicak ker tak ade dalam tu....

lalink7 said...

wowwww bestnyee tag niee..a'ah kite perasan Lya penah wat tapi x di tagg oleh ssiapa kan? hehehe..

cantekk la beg tuee..tergode pulee..beg skrang nie even yg tipu still nama ori kalau pandai jage..hehehe...belai2 dia selalu..heheh

manyakkkkk hooooooo duitt..cepat blanjeeeeeeeeeeeeeeeeeee

oya said...

tiang handbag i like...kite pon ade..byk handbag pon beli lg..

makdara TERdiva said...

hakak pun suka beg besar! senang nak bawak lesung batu g opis..eh!

ape kata lepas ni cari kaler merah plak! leh ko tayang kat red mummy..agagaga!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

adoiiii wanita mmg terkenal ngan bag yang sarat dengan segala kalzanah didalamnyerr... nak wat camnerrr .... kalau boleh masuk peti ais pun tak perr