Wednesday, February 2, 2011

tak rasa lega lagi

- google -

semalam call adik, masa tuh dalam pukul 9pm malaysia
kat egypt dalam pukul 3pm macam tuh
dia kata masa tuh baru orang2 egypt nak start rusuhan
so dia tanya "dengar tak bunyi orang merusuh"

dengar lah bunyi makhluk2 egypt ni cakap jadah apa ntah bukan paham
adik aku kata kat tempat dia tuh orang yang merusuh macam ok la xde ganas
dia kata perempuan pon dah ada join. dorang bawak bendera egypt and laungkan lah entah apa benda
pastu ada plak member rumah dia jerit2 cakap takut la apa la
then kitorang ni cakap la duduk je diam2 dalam rumah. jangan keluar.
sebab rumah dorang tingkat 4. so suara2 org rusuhan tuh memang clear gila la
bleh tak ada member dia nak p bli topup. bawak2 sabar sket
orang tengah merusuh ko nak p beli topup plak

and hari ni tengok astro awani, rasa macam lega sket la
even tak full lega lagi
pesawat tentera msia dah start pegi sana. student akan di pindahkan ke arab saudi and duduk kat tempat tabung haji. and dari situ baru akan di uruskan balik ke malaysia
hopefully cepat2 lah pindahkan budak2 tuh. risau ok
selagi dorang tak selamat keluar dari egypt, selagi tuh hati tak tenang
tapi apa2 pon rasa puas hati sket la bila gov. dah start bertindak
harap2 semuanya settle cepat

oh ai cuti CNY dari wednesday sampaiiii sunday
banyak masa tuh. nak kemas bilik.
bilik aku dah macam tongkang pecah. habuk dah sama tebal dengan novel. huk huk huk


lets klik !!

6 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Moga cepat balik.. selamatlah semuanya..

Hanis MY said...

risaunyaaa...huhu semoga dia selamat balik...dan selamat mnghias/mengemas rumah k!

YanaMIB said...

tu lah gov dh anta tudm utk bwk kuar student mesia kn...sbr je k..ramai kut student mesia kt sana..kena ansur² bwk kuar =)


oit kemaskn bilek aku skali..weehuu~ =P

sahromnasrudin said...

semoga mereka selamat dan tidak trauma

lalink7 said...

coti2 buat ape?

niesz said...

insyaALLAH, moga semue nye selamat yer.. :)