Saturday, February 5, 2011

tolong carikan aku


hari ni kuar dengan best buddies
no pics
pergi kenduri aqiqah anak best prennn dengan wedding member punya member
gila meriah ok
typical traditional malaccans wedding
siap ada tol2 sume. banyak plak tuh. 1 tol ada la 3-4 orang tahan
berpeluh pengantin laki. haha
lagu2 wedding dia, omg can die. gila dondang sayang
serius mendayu2. aku memang mengantuk la kat wedding tuh. plus panas mencucuk2
cepat je balik sebab ramai gila tetamu dia

after, p JJ
beli handbag lagi !!
no pics
mak aku tau aku beli handbag lagi, mampus kene petirrrr
beli Tako Tao. tak sedap ! macam hampeh je orang tuh buat. i want yang sedappp

if kuar dengan best buddies ni, sumpah meriah nak mampos
aku rasa kitorang ni even ber4 je, ibarat ada 40 orang
and off course, start talking about soulmate. gila !!
kau bayangkan, kami2 ni baru 24 y/o
tapi bising nak kawen mengalahkan umur dah 34
plz biliv, kitorang ber4 ni, sorang je ada pakwe. tapi dia bagus la tak lupa member
yang 3 lagi solo molo
bising nak pakwe ngalahkan apa

ok i nak pakwe. yang serius. range age is between 28-40
i tak suka muda2 nyah. hikhikhikhik
tolong carikan !!!!!


lets klik !!

14 comments:

SZ said...

ni kena amek borang kat mana eh kalau nk masuk line? hahaha

faradeeba said...

lya, suruh mak crikkan aje.
senang.
ahahaha :D

DuniakuAbstrak said...

ingat cari pakwe macam cari seLipar ke? haha

katak_78 said...

makcik!awat la hang nie..muda2 dah give up..jgn gitu......takpe..nanti lya akan jumpa org yg ikhlas nak kawan ngan lya,kay!

maCy said...

abang macy 30. dah ada sorang. no 2 jadi? keke ;p

Amy Syaquena said...

ahai minta la omak tolong carikan...

sahromnasrudin said...

alamak..kalau sy adik adik lelaki yg lum kawen boleh gak kenalkan..tp opismet semua dah kawen huhuhhh

YanaMIB said...

hahaha ko buat tajuk post "mencari pakwe" memang mencanak SEO tuh...kehkehkeh~

smoga berjmpe dgn mr right yeh~ ku doakan..ecewahh..terharu tak? =P

c-idah said...

nak pakwe ehhh..alahhhhhh,
u nak, u cari lah sendiri nyahhh..
cepatlahh,xsabar i nak makan nasi minyak u tau nyahh..

Hanis MY said...

ahaha lawak ah tang cr pakwe tu didoakan moga dpt jodoh terbaik k! waa best tuu sopim handbag! wish i could go sopim together-gether wif uuuu

lalink7 said...

xsuke muda?? auuwwwww..

Lya u jangan camtue tau..selalu ape yg kite xnak itu yng kite akan dapat so beware dengan kata2 tue..nanti dapat yang 21st...haa? camnoo tue? camnoo?? jawabbbbbbbbb...jawabbbbbbbbb...hahahah

niesz said...

same test ngn niesz..nasib baik chiquito termasuk dlm ranking tu..hahaha...kalau muda ni susah nk jg..nmpak cam xmatang jer..confirm asyik nk gaduh jer...

Mawar_berduri said...

huhuhu....


aminnn....mudah-mudahan cepat la jumpe yang sesuai dan sepadan ye Cik Lya ...huhu

makdara TERdiva said...

dahsat stement ko dik!

kompom tawun depan kawin..haha!