Wednesday, February 23, 2011

urat rajin dah tegang

boleh bagi award kat aku ni
tak pernah nak update sampai 3 kali sehari
hahah ni mesti gara2 minum innershine
wah promote. itu nanti buat entry

ni aku tag diri sendiri kat miss lalink jugak
dia tag lain, aku buat lain
tapi tag tuh dah langsai pagi tadi ye
ngehehehehe

tag ni namanya my Four (4)

four shows you watch

- trilogi cinta
- chuck's day off
- top chef
- shaun the sheep

four things you are passionate about

- novel
- karaoke
- my BFF
- cook !!

four phrases you say a lot
ish aku ni dah lah byk mencarut je. takpe2. ada phrases lain. ngeehehehe

- malasssssssss
- mengantok hoih
- jangan kacau ! aku nak study novel !
- nak kawennn. hahahahaa!!!



four things you've learned from the past

- jangan mudah percaya orang
- jangan makan banyak, kelak anda akan dapat double chin. haha
- sentiasa menghargai rakan2 anda
- setiap kali masuk kereta, terus lock !


four places you would like to go

- istanbul
- karambunai
- bali
- sipadan


four things you did yesterday

- beli innershine pati prune. promote lagi.haha
- start baca novel baru beli, Cinta Untukmu karya Siti Nur Dhuha
- kemas kaca2 jam dalam bilik. jam jatuh, habis berkecah bilik dengan kaca jam. hampeh
- update pic baru budak tembam kat fb


four things you are looking forward to

- better job. kalau boleh luar Melaka
- soulmate. hakhakhakhak
- simpan duit and nak pergi bercuti dgn BFF
- harap2 gaji naik lagi. bleh sebat kereta baru. wahhh mampos merajuk la sang kancil



ok siap. skrg sila sambung kerja dan blogwalking dengan aman.
haha xde nya kerja. mengular je. manager takde. meeting. weeeeeeeeeee

eh siapa rasa2 terlebih rajin, buat je tag tuh. takpe aku halalkan.. muehehehehe



lets klik !!

12 comments:

mEiZ SHA said...

hehehehhe...:)

A.s.t.i.n.a said...

lyaaa sgt rajin layan tag.. saya bukan tak hargai tag2 tp kan.. jd pelik mcm takde idea nak wat camne..

oya said...

kite terlalu malas nih...bosan!

Hanis MY said...

wahh terlebih zat rajin hari ni..tapi comel ok entri ni hehe...

sahromnasrudin said...

huhuhuh..mmg rajin sungguh awak hari ini ya...:-)

niesz said...

hehehe...tag lagi dan lagi..

YanaMIB said...

hoho muscle ko terkezut kut pekena innershine =P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

patut la mate bersinar2....hihihi :P

Un Phat Lee said...

peerrggh karambunai.

maiyah said...

assalam.. wahh muke awk mcm x brmekap.. tp nmpk brseri :D

DuniakuAbstrak said...

awek aku minum innershine terus demam

lalink7 said...

hehehe..bagus2 Lya..thumbs up to you..ehh kite pun suke cite Chuck...kat tv ker? jam berapa?? huwaaaaaaaa..dah lama nak tgk chuck session 3 niee..isk..isk..isk..