Tuesday, March 1, 2011

50 Blog Malaysia Pilihan InTrend

balik keje tadi singgah 7E
as usual tengok2 sket apa majalah2 baru ada kan
aku ni hantu majalah
especially majalah mingguan wanita tuh
bersepah
kadang2 yang last week beli tak habis baca, this week dah beli

so tadi, nampak InTrend


yoo
ada 50 Blog Malaysia Pilihan InTrend
so saja2 lah beli
nak tgk gak blog2 pilihan itu

InTrend divide 5 kategori
1) Usahawan - yang buat online business ni la
2) Fesyenista
3) Perkahwinan - i loike ! hihi
4) Hijab - blogger2 wanita yang bertudung
5) Cahaya Mata - macam more to kisah family and anak2 la



the online shopping. paling aku suka blog Cuppacakes




yang aku tau, Proudduck je




ada cik epal. dah tuh je aku tau
nampak sangat malas blogwalking
blogwalking yang tau2 je la
kalau blog memasak tuh kau arif la kan. muehehehehe



pastu ada plak temuramah dengan blogger meletop
aku kenal redmummy je


ish teruk btol aku ni
dah la pemalas nak snap elok2.
tuh menandakan korang kene beli InTrend sendiri

aku ni mahir blog memasak je nok
hari2 tak pernah miss jelajah blog memasak kat blog list aku tuh
tak muak2 kan tengok resepi
buatnya tidak
pomalehhhh


isk isk bila lah nak rajin2 sket ni
nak jelajah 50 Blog Malaysia Pilihan InTrend ni



lets klik !!

17 comments:

Frodo Baggins said...

pokes cover intrend
woohooo baik punya keh3x

Dyna Yvonne said...

haha.tadi org bace kt kedai surat khabar.bace jek.xbli.mahal.kehkehkeh

Hanis MY said...

wow bestnyaaa dpt masuk majalah...maknanya sy lg teruklah sebab redmummy dgn cik epal pun hanis tak kenal huwaaaa...

A.s.t.i.n.a said...

haha lya same laa kita. berapa ramai yg terkenal kite tau sketttt jer sgt..

bw pun yg difollow jer.

sahromnasrudin said...

hahahaha..sy pun yg red mummy je kenal hahahahaa

oya said...

bila plak turn blog kamu??

rATu kEBaYA said...

ko ni dek snap sakali semua page kan senang.. akak save je nanti.. pastu print.. tak yah nak kekedai beli intrend tu..

fyna said...

x sempat lagi nak beli mjlh tue...

DrSinga said...

saya of koz tak termasuk 50 pilihan..
tapi jangan lupa jelajah jugak tau!!!

ct odah said...

moge2 thun depan blog ko msuk lak..blh aku enteprem..hahaa

Amy Syaquena said...

amy tak sempat lagi beli majalah tue..nak cari la petang nanti , leh skodeng hehe..

makdara TERdiva said...

pasni lya leh buat 1 blog memasak plak..blog yg membariskan menu2 yg telah dieksperimenkan oleh lyakalers..kelas kan?

niesz said...

hehehe..tgk, blogger pun ley jd glamour cam artis..ehe..

syok kan masak bnda yg kite minat :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah...macam menarik nih....nanti nak kna bli gak 1 ...:)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhhh aku pun tak berapa kenal dengan bloger lain..... kita antara kita ajer lah kan....

tapi bila ko sebut cik apple tu dan red mummy tu mmg diorang popular pun....


sapa lah kita kalau nak dibandingkan dengan mereka tu

lalink7 said...

wahh kene beli niee..jadi inspirasiii...heeheheh

☆aDihAys☆ said...

lya rajin la jgk jelajah blog org len..

kite jelajah blog lya jer..=p