Thursday, March 10, 2011

busy sangat lah puan blog ni kan

rasakan baru hari ni reti nak update
kat office biasa la busy kerja
kat rumah bila malam busy mengkhatamkan novel
letih otak kat office sambung dengan letih mata ngadap novel

tapi lately kat office takdelah busy sangat
okies tipu
busyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeee ok
ada 2 project nak submit layout
dan bebebebebeberapaaaaaa project nak start building submission
mak adalah pening mengenangkan nak kene sediakan benda alah nak submit ni
nak kene follow up dengan consultant2 lagi
kalau dorang lambat ready plan, kene kejar
cepat buat !! nanti manager aku bambu korang kangggggggg






dan .....

19 haribulan ni kene pergi seminar
hurghhhh tak suka
oh bukan tak suka ye. lebih kepada malasssssss
malas lah aku nak dengar seminar ni
aku bawak psp datang seminar baru tau

seminar tuh pasal Pengurusan Bangunan Berstrata anjuran Majlis Perbandaran Hang Tuah Jaya
dekat Puteri Resort, Ayer Keroh
start 8am sampai 4.30pm !!!
tapi yang pasti, mesti lah tak kan mula sharp on time kan
sebab ada sape ntah nak rasmikan
nak tunggu orang yang rasmi tuh datang, boleh berbuih mulut aku
tuh sebab aku tak suka seminar
eh kalau ceramah Ustaz Azhar aku suka okey
i'm not that pemalas untuk dengar talk ye. ngehehehehe


okey sebelum melalut baik stop
jap lagi nak kuar pergi land office plak
pastu pegi site dengan PA boss
nak mekap cantik2 kot ada jodoh kat land office ke
warghhhhhhhhhhhhhhh pitamm



lets klik !!

11 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

huhu...bizinya ?

makdara TERdiva said...

semoga bertemu jodohnye..aminnn :)

iklas ni tau

rATu kEBaYA said...

mmg nampak bz ni lya...

YanaMIB said...

hahaha bz bz pn sempt lg kn pk carik jodoh..ampess sungguh =P

sahromnasrudin said...

wah!!! pi seminar tue..mesti best kan..makan support tue hehehhe..buat kat hotel mane?? nnti upload pic ya

Hanis MY said...

huwaaa mmg busy banget takpe dah keje namanya...ganbatte ne..wewiitt smoga adala yg boleh dibuat colan okies..

Amy Syaquena said...

busynya huhu...

lalink7 said...

xpyh mekap pun dah cantek..semula jadi gituu..hehehehe...

aku doakan ko mendapat jodoh yang terbaik dan kaya ye LYa..hehehe aminnn

☆aDihAys☆ said...

bz nye org berkerjaya..

kalo cmni la bz nye..

kite xmo keje la..

takut...

niesz said...

xpe2, nnti bwk mp3, sumbat earphone kt telinga, confirm dgr ceramah dgn khusyuk nye nnti..hahaha..

Mimis said...

hihi.. mekap mestila harus cantikkan.. :)