Thursday, March 24, 2011

celebration for him

first of all, i nak thanx to Oya yang telah mengumumkan pemenang lucky draw, dan alhamdulillah, saya menang first prize. thanx again and congrats kepada pemenang yang lain jugak


click picture to view her blog


second, bigggg congrats to my one and only lil bro atas pencapaian beliau yg memberangsangkan untuk SPM yang di umumkan semalam. He got 7A's and 2B's. congratss dude !!





one and only adik bujang that I have. tahun ni ada lagi sorang akan sit for SPM. harap2 dapat ikut jejak langkah yg baik lah ye. insyaALLAH



and malam tadi, terus celebrate beliau. acara mengenyangkan perut lah. apa lagi !!!


restoran pilihan ayah aku. ayah aku tuh sokmo nak p restoran ni je. naik muak aku. padahal baru last week makan kat sini.apa2 lah labu. janji dapat makan burung puyuh. hihi




ish bapak aku ni tangan dia laju je. sampai2 biasa la, otak2 dorang letak dulu, sekejap je, zap zappp licin



dan antara hidangan pilihan kitorang adalah



siakap 3 rasa. aku kalau makan ikan ni, aku rebut tang sayap dia tuh. bestttt. rangup2



puyuh goreng kunyit. tapi aku lagi prefer puyuh masak halia. tapi yang ni pon ok ratah2. rangup



tomyam campur. hurghh kurang menepati citarasa. tapi okey lahhh




paprik ayam yang akumasaklagi sedap. tapi okey lah. telan je. jgn byk songeh !



sayur kailan goreng. ciss aku order sup sayur tapi tak dapat. malas nak order balik. makan je laa




kerabu mangga and sambal belacan. fuuhh belacan dia pedas meletop ok but still sedap. merasa la aku sakit perut pagi ni



eh, waja dah jual. tsk tsk tsk. sedih pulak. waja dah duduk dengan kitorang for 7 years. waja la yang hantar aku nak p study kat matrik perlis dulu, kat uitm. bye bye waja. gonna mish u. jaga diri. wahh macam waja faham. sekali dia jerit "kau tak kenang budi !!!". mampus aku lah lari dulu. hahaha

sekarang tgh tgu setel jual waja. amik sket duit tuh letak down payment for new car. eh orang proton tuh salah order. dia ingat aku nak auto. sorry, aku pakai manual ye. mampus la cekik duit pakai auto ni. kuat minyak. so tunggu setel loan bank, kereta dah ada bleh lah angkat.

ok sambung kerja. tadi kantoi boss datang aku tengah update blog. haha ampun bossss


lets klik !!

9 comments:

Amy Syaquena said...

wow bagusnya tahniah kepada bro awak ye..

oya said...

tahniah pada adik bujang yg hensem tu..hehe..

lalink7 said...

hebatlah adik Lya..hehehe..segak pun segakk..mesti jadi igauan aweks2 nie udah le bijak..

oo..amek Saga FL yee? heheheh.. =))
jeng jeng jeng..kite nye auto..(tak mo cite kat fb ek)..hahaha..rasie niee..

Mimis said...

hoho.. sy pun kadang2 terkantoi dgn boss sbb chatting fb..

niesz said...

congrat tuk adik lya..wow!7As..bnyk tu...lepas ni nk smbung kat ne ek..heee..

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..tahniah utk adik awak...maih pakai proton ke?? depa kata perodua lg bagus..

makdara TERdiva said...

woho! tahniah dari MDT..adik beradik lya memang pandai2 eh! kagum i!

DrSinga said...

Inspira!!!!??

:)

miss nina said...

wah..tahniah to adik Lya, terer tu.
btw, waja kecik ati sikit je, dia dah mengadu kat sis :)

sis pun suka puyuh goreng ..rasa manis kan?