Thursday, March 31, 2011

macam nomad daaa




penat btol dok office ni
kitorang ni dah macam nomad
pindah sana pindah sini
dah lah barang2 aku ni banyak
merasa la separuh nafas nak kemas balik barang2 ni
nasib ada hero kat office tolong angkat almari kan
buatnya xde hero, ada aku seret je almari tuh

last year 2 kali pindah.
mula2 pindah dari front desk masuk individual room
pastu pindah lagi naik tingkat atas
pastu ni pindah lagi masuk duduk sebilik dengan designer
jadah nya aku duduk dalam ni kan
dah la pc dorang lcd beso2. pc aku comel je
tsk tsk tsk
bosss nak pc 56 inci bleh?
bleh tengok you tubeee red tubeee. eh. nak makan penampo ke hari khamis ni cek mek oiii

harap2 lepas ni pindah lah juga
pindah kerja baru ke
sebab kita dapat interview ni
nanti story
sekarang maleh...

lets klik !!

10 comments:

eiffel said...

leceh betei bab pindah2 ni -.-"

lalink7 said...

siannyee diee...sabo laa...hehehe..lepas nie siap sedia lg Lya..mana tau kena pindah lagi..heheeh

Frodo Baggins said...

pindah randah bilik tidur itu normal skrg ni. ehkkekke woohaaa

YanaMIB said...

lorr ingt pindah opis ke hape..ghopenye pindah meja je?? haha..

cpt cpt cite psl interview..aku letih dh cari keje len..xde rezeki lg..huhu~

sahromnasrudin said...

selamat bertemuduga ya...

jangan lupe baca doa surah al-insyirah...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

selama bekerja.. baru sekali pindah.. dulu ofis menyewa... rasanya ofis skrg ni terus kekal kat sini ler kot sbb ofis ni memang company dah beli.. hehe.. cuma.. kalau pindah pun.. akak jelah yg pindah kot... hehehe.. pindah kerja lain ataupun berenti pindah dok umah jadi suri rumah tangga sepenuh masa.. kikiki...

mmg penat kemas brg.. sabar jelah eikk..

solo molo said...

ade sekali tue sampai 4 - 5 kali pindah...
sekejap kat level 11...
pastu turun level 10...
then naek balik level 11...
kat satu level tue plak, bape kali tukar seating arrangement...
penat nak mengemas n deco...



jom sertai 5 blog paling kerap dilawati 2011...

entry terbaru >
http://solomolo.blogspot.com/2011/03/5-blog-paling-kerap-dilawati-2011.html

maiyah said...

assalam..

interview ke.. moga dpt ya ;)

niesz said...

aduh!penatnye pindah randah ni, kalau niesz confirm dah mengamuk, dah la niesz mls kemas brg..hahaha..

ok, nnti story tau psl interview tu..heeee...

DuniakuAbstrak said...

eksersais...