Friday, March 4, 2011

Ryoya Lucky Draw

one of my blog frenz, Oya organize lucky draw


klik banner untuk ke blog penganjur

dia ada 2 round ye
first round adalah seperti berikut

First round,
No.1 & 2, buat boleh, tak buat pun ok..

1. Post entry of this 'Ryoya Lucky Draw' - done !!

2. Tagged - Minimum = 3 persons..Maximum =Unlimited

- Myra Jay
- Husna Lalink
- Cik Mawar Berduri-duri


Yang no.3 ni wajib..
3. Give your blog URL & email address kat komen ni or email at

dream_ryoya@yahoo.com

Due date of this round, on 8 March 2011...
Limit to 100 contestants/guests only..Campur yang komen + bagi email sekali ye..
There are prizes/free gifts will be given....
Ada topi,shawl,souvenir from Aussie,exclusive pen,cermin Vietnam & lain-lain lagi...

ehem2. ada FM tak? saya suka FM
wahhh demand. ketuk kepala laju2


Siapa yang beri details seperti dikatakan pada no.3 layak ke next round....(limit:100orang sahaja)

Last round,
" I will tell you all after the due date ya..What to do....Stay tune !!!
Then, baru tau result Lucky Draw.. "

Bonus part,
"After the last round settle, whoever take part in this GA, I will 'Follow' your blog..."

C&P dari blog penganjur. click here

so apa lagi, join cepat !
due date for this first round adalah on 8th March !
ada 4 hari lagi ya
oh siapa yang aku tak tag, nak join pon bleh

mari sama2 meriahkan Ryoya Lucky Draw
dan seterusnya mengeratkan hubungan sesama blogger
cewah. hihi


lets klik !!

11 comments:

sahromnasrudin said...

semoga awak berjaya ye..insyaAllah..ada rezeki tue

oya said...

thanks beb...
officially kamu ke next round tau..
nak FM ek..hmmm...
(kita lihat sapa yang kena)

Myra Jay said...

TQ dear tag MJ :)
Will join later :)

YanaMIB said...

gud luck babe! ^_^

rATu kEBaYA said...

good luck lya..

niesz said...

gud luck lya..kalau menang dpt adiah ape ek..ehe..

niesz rase mangga tu mmg effect nuffnang lah, dulu adik niesz pnh promote mangga, nuffnang terus jd tak aktif..

Amy Syaquena said...

good luck dear...


p/s: jemput join contest sinar raudah

☆aDihAys☆ said...

all the best lya..

cempakakuning said...

As salam.
sis nak ajak join ga ni.
Letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

maiyah said...

assalam..
gud luckkkkkkkkkk ;)

miss nina said...

Good luck Lya :)