Saturday, March 5, 2011

saya sudah ada HB !!



wah siap promo
ni gara2 di pagi sabtu yang hening dengan perut kenyang sesudah sarapan mee kari dengan officemate
rajin blogwalking
tengok2 ada 2 orang blog frenzy update pasal Heartbeat





mula2 tgk kaklyn toin toin update
pastu tengok pulak niesz pon sama update
terus tak tahan kekepohan melanda
apakah benda HB ni

selalu jugak nampak blogger sembang2 pasal HB
mula2 malas nak amik kesah
dah ada Nuffnang 1 ok la kan
itu pon income ala2 segan je
pastu macam takut if join other advert ni takut ganggu Nuff
kang sedang2 elok income nak naik, tiba2 dah tak Gliteratti plak
macam dulu. aku tak tau plak yang kalau join lain punya adverts, terus tarik Gliterati tuh
so terus padam adverts dulu
tapi ni aku tgk niesz join, maknanya tak ganggu Nuff la kot
so tak pe ya kita join je la



bantu lah saya dalam memenuhi misi untuk melancong ke Istanbul. wahhh tak tahan. hahaha



so sesiapa yang ingin menambahkan pendapatan isi rumah anda, boleh lah join HB ni
tutorial boleh tengok kat blog kaklyn atau di blog niesz

dat daa. happy weekend alls
petang ni nak baking kek cokolat !!!



lets klik !!

13 comments:

pakcik gumbira said...

kek coklat post kat sini.

agak2 best hb tu, kau bgtahu aku, nak wat gakkkkk

faradeeba said...

kite pon dah ade!
baru letak semalam. hehehe :)

cutefroggie said...

bagi aku kek coklat ko makcikkkkk!!!oven kita rosak nieyyhhh

niesz said...

memang best join HB ni tau, income cepat je masuk, xcaya, niesz baru je daftar pagi td, dah dpt earnings.. :) best kan..

n@jwamz said...

macam best!! nk try laaa...huhu

Afzainizam said...

//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

uihhhh kalau ko kaya ngan HB ni nanti ko bolehhh zakat sikit pada aku yerrr... aku rasa nak join gak lahh mana tau income cepat je masuk kocek aku ni....

Eyra Rizal: Your MUA said...

BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS BY: EYRA RIZAL

VENUE 1: SHAH ALAM
DATE: 26TH MARCH 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 2: JB
DATE: 17TH APRIL 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 3:
SABAH
DATE: 24TH APRIL 2011
FEES: RM400/PERSON



SYLLABUS:

**INTRODUCTION TO PRODUCTS & TOOLS
**ANALYZING SKIN TYPES/COLORS & SHAPES
**FOUNDATION TYPES & COLORS WHICH SUITS THE SKIN
**SHADING & CONTOURING
**EYEBROW SHAPING
**2 BASIC EYESHADOW TECHNIQUES
**MORE TIPS & TRICKS WILL BE REVEALED DURING THE CLASS

HOW TO REGISTER??
SMS : [FULL NAME] space [IC NUMBER] space [VENUE] space [DATE] to 016-2128740

and kindly bank in your deposit payment RM200 to maybank account:
1580 8830 5272 (NORSHAHIRA SHAHRIZAL)

***** LAST REGISTRATION FOR SHAH ALAM : 25TH MARCH 2011
*****LAST REGISTRATION FOR JB : 13TH APRIL 2011
*****LAST REGISTRATTION FOR SABAH : 15TH APRIL 2011

MUA/MAKEUP INSTRUCTOR: EYRA RIZAL
ASSITANT: RIRIEY . N ( junior MUA)

sahromnasrudin said...

sy dah join..income singgit pun tak cecah lg heheheheeee

tasekM said...

tak ganggu nuff yek...? nk kena try gak nih..




.

lalink7 said...

dah join..tp xde sape org klik lg..ohh sedeyy..hehehe

Hanis MY said...

weee dah ada HB, sib baik tak ganggu nuff2 tapi itulah income nuf2 pun malu2 kerbau tapi takpe sape nk kasi duit free kan...

DrSinga said...

apa mendaalah ni...??
meh nak tolong klik...

maiyah said...

assalam..
menarik gak ni ;)