Friday, March 18, 2011

seminar lah pulok



ish esok kene attend seminar
anjuran Majlis Perbandaran Hang Tuah Jaya
seminar pasal Pengurusan Bangunan Berstrata dekat Puteri Resort Ayer Keroh
fuhhhh sah2 aku berangan sok ni

check out schedule dia

8.00 am - daftar
8.30 am - peserta masuk hall seminar
8.45 - 9.45 am - Pembentangan Tajuk 1 : Visi, Misi JPN dan Pengenalan kepada Konsep Pentadbiran dalam Skim Strata Akta 663 dan Akta 318 (2007)
9.50 am - Ketibaan Pengerusi bla2
10.00 am - Ucapan Perasmian oleh Datuk bla2
10.15 am - Penyampaian Cenderahati YB
10.30 - 11.00 am - Rehat dan Minum Pagi ( yess !!!! hahaha)
11.00 - 1.00 pm - Pembentangan Tajuk 2 : Kepentingan Pengurusan Penyelenggaraan Harta Bersama di Bangunan Strata
1.00 - 2.15 pm - Rehat dan Lunch ( yahoooooooooooooooo)
2.15 - 3.45 pm - Pembentangan Tajuk 3 : Pengurusan Kewangan Badan Pengurusan dan Ejen

bla2

habis kol 4.30 pm !!


eh tapi ingat aku patuh ke? sorry sket
haha

aku dari zaman belajar aku benci seminar2 macam ni
tapi seminar zaman blaja lagi bosan kot
dah lah duduk je atas kerusi, nak catit note punya la payah
letak note book atas peha, catitttt

lagi 1, seminar zaman belajar ni sebab mostly pasal subjek kan
so ada la ketekunan tuh sket
tapi tengok jugak
kadang2 kelab2 merapu kat u ni suka buat seminar
pasal apo ntah. pastu kene wajib datang
wat the fishh u
lagi2 seminar yang buat masa weekend
serius rasa nak caruts

tapi depends on penceramah gak
dapat yang bosan, merasa lah nak rabak mulut aku menguap tahan ngantuk
takpon, habis 1 note book aku conteng merapu2

seminar zaman kerja ni lain pulak
macam ala2 formal lah kan
seminar kat hotel je sokmo
so seat adalah best lah. kerusi selesa. zaman u dulu, kerusi biru macam kedai makan tuh, merasa lah kematu bontot

tapi yang pasti, seminar esok aku half day je dah cabut ye. bukan suka hati nak cabut
sebab nak pergi hantar adik aku ke KLIA
dah nak balik ke egypt esok
flight jam 8pm lebih. tapi kene ada kat airport 4 jam awal. so by 2 pm macam tuh kene gerak dari rumah
kematuu lagi bontot bertapa kat klia sok

oh happy friday alls. kejap je dah jumaat kan
pastuh masuk keje monday, mula la merempan " huih lambatnya nak hari jumaat"
itu dia kata2 si pemalas lipasss

so wish uols great weekend
siapa yang masak sedap2 weekend, jangan lupa update kat blog
kasi kecur ayaq lioq aku sket
weekend ni tak rancang nak masak kot
due to pemalas yang sangat hebat

and to lelaki2 kacak, jangan lupa pergi solat Jumaat
nanti share lah apa tajuk khutbah hari ni

dat - daaaa


lets klik !!

16 comments:

Dyna Yvonne said...

cik lya sile bertekun dengar seminar oke!degil2 t saye babap!hee~

Amy Syaquena said...

panjangnya entri , anyway selamat berseminar ye

YanaMIB said...

haha bagus bagus..ko xskema..klu aku pn x sanggup nk patuh schedule seminar..eh aku xpernah pi pn seminar..wahahaha =P

slmt kembali ke mesir utk adek ko..have a safe journey lah..soh adek ko bc komen aku taw! =P

sahromnasrudin said...

sy pernah kursus kat hotel tue..tersangatla bosan..jauh dari bandor plak tue huhuhhhh

A.s.t.i.n.a said...

kalau kena penceramah best mmg sonok tapi yang mengantukkan tu yg tak tahan.. rasa lama jer..

niesz said...

adik niesz dah balik da last week..ehe..xpe, ley usha2 mamat pilot kat KLIA..ehe..

miss nina said...

lya rajin2 la g seminar...menambah ilmu pengetahuan gitu. hehehe


bab makan, jgn lupa sis ok!

ct odah said...

hoi tido je la!

CikLilyPutih said...

ermm k lily x suker seminar, mengantuk ooo

misz molecule said...

kalau dpt pnyampai yg best..








msti heaven je:)

cutefroggie said...

selamat berseminar ek makcik!mata bikin kecil tauuu

rATu kEBaYA said...

selamat berseminar

red.white.lover. said...

oit..yeke ko dgr sminar..ke ko wt kj lain..hoho

DrSinga said...

laaaaaaaamanya berseminar ??!!!
sampai hari ni ke??!
:)
sonyappp je..

kak ina kl (2) said...

kadang-kadang seminar ni best..kadang-kadang membosankan..

adik kamu terlibat masa operasi bawa balik pelajar dari malaysia tu ek

lalink7 said...

dpot jumpe lelaki kacak tak kat seminar Lya??