Tuesday, March 8, 2011

terima kasih Tuhan bagi saya kawan yang best



ni ahad punya kisah
baru nak story hari ni
apakan daya semalam busy nak mampuih
ada audit ISO la kat office
what the heyyy. aku tak ready apa2 kot
PA bos datang tiba2 bgtau kejap lagi orang ISO (EFR Certification) nak datang audit
mampuih terus. memang sebijik haram tak ready. lantakkk

so ahad pergi JJ dengan member kesayangan
sebab lama tak jumpa
lama tak lama la
ada la dalam sebulan kot
tapi tak tahan rindu
sebab kitorang 1 geng ni mulut bising2



perangai sorang2 macam hantu
ni dalam toilet JJ
aku rasa dah 20 orang kot lalu lalang nak masuk toilet
kitorang tak sudah2 camwhore
abis bising toilet situ
maaflah ek. kitorang ni if dah berkumpul memang cannot help la
masing2 lupa diri



kami2 ni dah member kamceng since form4 gitu
tapi actually ada yang start sekelas masa form2
tapi betol2 kamcing start form4 la
kau bayangkan dah 9 tahun kawan
saiz bra kau pon dah tau
jerawat kau tumbuh bila pon dah boleh agak



tak dapat imagine andai kitorang ber4 duduk serumah
aku kompemmm jiran sebelah hari2 akan baling tin kat bumbung rumah kitorang
hahaha mau tak nya. kaki memekak sorang2 ni




bila tengok2 balik pic yang snap masa keluar hari ahad tuh, rasa macam syok je
bila balik rumah sunyi je kan
thank GOD bagi saya kawan2 yang best
hope more and more and moreeee years to come




salah sorang member baru angkat saga FL
tuh yang dia ajak kuar
ronda2 kan. baguih ni
aku pon dok belakang la jadi tokey
biasa kalau keluar memang aku yang sponsor transport
lepas ni boleh goyang2 perut dok belakang
wehehehehehe



lunch at Pizza
order yang ni. apa ke nama ntah
padahal perut dah nak meletup, sebab masing2 dah bedal bolognese



pergi sendayu tinggi sebab teman raudah beli produk jerawat
dia tuh tak habis2 topik jerawat
dari sms, chatting, sume jerawattt je keje dia



gedik kan keluar mula2 pakai kasut
sekali sakit kaki
yela JJ tuh besar. tak ke patah kaki
terus p cari selipar
nampak yang facebook ni
stylo la konon. haha. 13 hengget je


seronok sangat. nanti plan nak p holiday ke PD
ntah bila tuh
takpe plan dulu elok2
bukan jauh mana PD tuh
tapi tak sabar ni. bila dah plan, mula la mengelinjang kan
takpe2. tahannnnn


lets klik !!

23 comments:

YanaMIB said...

yg plg bising skali mest ko kan lya..kan kannnnnn??!! =P

xtau la pas kawen bley ke x melepak dgn kwn² cemni kn..isk..tetibe tacing =_=

Imran nyambek said...

aarrggh lapar tengok pizza.

rATu kEBaYA said...

dek.. ko kalau pergi PD ajak akak sekali.. akak pun boleh tahan bising mulut jugak.. hehehe

A.s.t.i.n.a said...

dear yank.. tu pic kete yank gelapkan dulu plat number.. atas tujuan keselamatan..

Dyna Yvonne said...

klo da jumpe member kamcing mmg havoc la.org keliling ushar panas pon wat sememe jek.haha.

mEiZ SHA said...

selamat ari wanita..:)

Hanis MY said...

Nak pinjam selipar buleh? hehe comelnyaa semua2 syoknya leh foto2 dlm toilet...best apa...u guys are awesome!

lalink7 said...

kuar ngan member adalah yang paling heaven ko slps kuar ngn pakwe..tp kuar ngan pakwe mmboringkan gak..better kuar ngan mmberr...alahaii..boleh buat apa kite sukeee....

Amy Syaquena said...

wah bestnya hangout gan kawan2..tengok pizza lapar lak dah la kat sini hujan... arghhhh nak pizza

n@D3iR@H said...

best nye jumpe kwn2...akk pun slalu hang out dgn member2 skool dulu..tp skang dah kawen, haruslah tinggal2 kn..tp slalu jugak hang out, sbb hubby akk pun blh join bdk2 tuh..hehehhe..;)

DrSinga said...

selepar fesbuk itu kiut!!!!
:)

niesz said...

hehehe..syok nyer..dapat hangout dgn kwn2..lame dah x kuar same2 ngn kwn..

thanx for d wish :)

Myra Jay said...

Mmg bestkan ada kawan seangkatan yg sekepala..
Riuh ar bila berjumpa.. Takpe abaikan org sekeliling yg memandang asal hati kita happy udah..hehee

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

ni betol suka bgambar..mcm mana la nanti bila u all kawin ek..harap photograper xpenat layan kerenah u alll...nice entry..best jln2 gan kwn..dpt bgosip! opps!! astagfirullah..

hihi..

sahromnasrudin said...

itu saga FL ke??? mcm inspira la..lain bebenor sy tgk...huhuhuhuh..mmg mantop...

Amy Syaquena said...

lya x de update baru ke..x pe petang nanti datang sini lagi ye..

✿ etiey erywan ✿ said...

nice blog... putih suci bersih.. salam kenal yer lya..

faradeeba said...

love my friends!
kalau yng ngam giler tuh, cakap tak berhenti pon boleh.
ade je benda nk cerita.
:)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

memang best kalo dapat geng sekepala nih :)

makdara TERdiva said...

bila nak deting dgn MDT nih???

ct odah said...

jom kua lg..hehe

☆aDihAys☆ said...

seronoknye lya...

sampai kite yg bace ni pn leh rase kehappyan lya..

mmg best ade best friend..

green said...

sejak bila odah main rugby?