Friday, April 8, 2011

Doa 2

Good Day Alls
wah macam tulis email nak cc 1 office plak

doa minggu ini. sesuai untuk orang macam aku
dan orang yang sewaktu dengannya
semoga doa ni serap dalam jiwa
lalu menjadi rajin dari kebiasaan
semoga akal, minda dan jiwa kita sentiasa cergas
"dari mata turun ke hati"
ewah takde kaitan
saje nak feeling Prof. Dr. Muhaya



have a great weekend peeps!
mari fikir apa kita nak masak minggu ni

thinkkkk thinkkk thinkkkkkk

lets klik !!

8 comments:

Amy Syaquena said...

satu perkongsian yang bagus sekali di hari jumaat ini..

YanaMIB said...

doa yg bagus utk aku juga..ngeh ngeh ngeh...thanks babe!

ish rajin gila ko nih msk²...bila aku nk rajin cam ko ni wehh..nk jd bini org kena rajin..grrr~ =_=

lalink7 said...

aik..jumaat xabes lg pk nak masak pulak?? hehehehe...hebatt laaa tuan rock blue niee..alwaysssssssss rockk!!

miss nina said...

thanks Lya.
doa utk kekita semua hari ni.

sahromnasrudin said...

terima kasih sahabat..

☆aDihAys☆ said...

elok la lya share doa..
mmg tgh malas ni...
hehe..

lya nk msk ape?
jgn lupe update nnt..=D

eelobor said...

salam, terima kasih kerana sudi meluangkan masa menjawab soalan merapu saya. hehehe, tahniah kerana kesemuanya betul. cuma ada sedikit kemusykilan. betulkah orang melaka pure? maksudnya tiada campuran dari mak & ayah? atau ada ramai kawan2 dari kelantan? kalau takde link langsung dengan org kelantan dan sekadar menjawab soalan tersebut, saya respek la sebab semuanya betul & tepat

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
kereta gear auto dan gear manual

kenang daku dalam doa mu....

Andainya aku bertanya
Padamu tentang bahagia
Di mana nilai setia
Di manakah puncak cinta

Mahukah engkau mengerti
Harapan serupa mimpi
Ianya dapat terjadi
Atau hilang tak berganti

Sejarah mengajar kita
Menjadi lebih dewasa
Meniti arus angkara
Lupakan kisah yang lalu
Teguhkan tugu imanmu
Doaku buat kekasih

Yang dulu usah dirindu
Hilangkanlah dari hatimu
Doaku buatmu kekasih

Yang dulu usah dirindu
Hilangkanlah dari hatimu
Doaku buatmu kekasih