Friday, April 29, 2011

don't leave me !!!



welkambek
terasa lega sket kepala kerja da 90& siap
nak tunggu pengesahan si manager yg loghat nak mampos tahap lebam ni sahkan report, and boleh email to boss
ini nak tunggu dia sahkan, macam2 la nak kene ubah
last2 aku geram aku cakap " eh u ni lagi banyak u complaint lagi lambat lagi i bleh email dekat boss. nanti boss ingat i plak yg lambat"
hoih geram. kalau tak mengenangkan kau tuh manager, harus aku baling dengan kasut

oh ada nak meluahkan sesuatu ni
tsk tsk tsk
my besties itu,ala si odah tuh hah, dia dah nak kene pergi site kat LCCT sana plak
uwwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benci kau babun. ggrrrrr
kalau dia pergi sorang xpe. ni dia bawak lagi sorang member kitorang kerja sama dia
dengkiii. hempok dengan besen baru tau. uwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i'll be alone here in Melaka.
eleh yo'o je minah tuh cakap "ala weekend kitorang balik lepak la"
eh kau bukan tiap2 minggu balik
nak2 kalo terpaut bangla kat site, harusssssssss tak balik2 nanti
wakakaka jahat kan ayat
lempanggssss


uuwwaaa ini lah dua kotol minah yang akan meninggalkan ku kesangapan tanpa belaian kasih sayang kat Melaka
ewah ayat gila sangaps
eee mencik tau. katanya akan pergi ke sana isnin. dorang stay kat nilai. eleh siap buat ayat manis2 suruh weekend aku dtg sana beli kain buat baju raya
x nak !!!!!! melainkan korang belanja. keh keh keh
oh besok lepak sama. tsk tsk tsk
yang terakhir sampai bila lepak lagi ntah
uuwaaa
nampaknya kene la dok rumah weekend diam2 sambil baca novel and berangan dapat laki kaya
memang tak dapekkkkkkkkkkkk


lets klik !!

3 comments:

redza said...

xpela ko dok melaka jaga negeri tu elok2 haha

ct odah said...

wah terharu mak nok....siap ade entry tok aku..hahaha

DuniakuAbstrak said...

sekali sekala kesangapan sendirian ape salahnya