Monday, April 25, 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby

hai morning peeps and poops!
poops?? apa2 je la
minda kurang stabil pagi isnin ni

starts my monday morning dengan men-settle-kan tag yang di beri oleh my sista
miss nina

tag GA yang di anjurkan oleh MiszLullaby




SYARAT-SYARAT:

1)Buat satu entry bertajuk " Giveaway from Moscow by Miszlullaby"
settle !!

2)Copy dan letakkan banner di atas dalam entry korang tu. Tak payah letak dekat sidebar. (klik je banner tu, jgn right klik coz ML disable kan right-click)


3)Be my FOLLOWER.
settle !!

4)Masukkan link http://www.Miszlullaby.com dalam senarai bloglist korang.
settle !!

5)Tag 5 orang rakan blogger and LET THEM KNOW.
Dyna Yvvone
Husna Lalink
Redza
Cik Fida Husain
Ratu Kebaya


6)Kemudian, tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen di bawah.
settle !!


ok siap. pada yang kene tag tuh, luang2 kan lah masa anda join GA ni bagi memeriahkan lagi industri blog ni. ewah macam industri hiburan plak

TARIKH TUTUP: MAYBE 30/8/2011

tuan blog kata maybe 30/8/2011. so maknanya tak pasti lah. mungkin awal ke lambat ke dia tutup. hadiah nya mestilah dari Moscow. tapi dia tak cakap apa. so doa2 lah supaya menang sebab bukan senang nak dapat hadiah jauh2 ni. ngeeeee pitammm statement


lets klik !!

10 comments:

Dyna Yvonne said...

hoih name paling atas tu.hehe.sedap jugak bunyik hadiah dari moscow tu ye dak.berangan dah ni.haha

mcm lambat lg tutup nye.oke nanti saye buat. =)

tq tag. =p

YanaMIB said...

gud luck babe!

rATu kEBaYA said...

insya Allah akan akak buat tag ni secepat yang mungkin..

lalink7 said...

lama gilee date line diee..huhuhu..mcm2..kalau free aku wat ek..huhuhu

Mak Su said...

selamat bergiving away :)

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

GOOOOOOOODDD LUCK!

redza said...

cambest je hadiahnya

eelobor said...

suka yer main2 GA nih? apapun semoga berjaya

Miecyber said...

Menarik...

Robot ada perasaan

miss nina said...

tahniah Lya
woo..wow.. cepat dan pantas :)