Monday, April 18, 2011

Giveaway Ujang9897

acik kene tag dengan bakal pengantin kita, cik yanaMIB
thanx la sudi tag2 kita. ada jugak orang ingat kita. tsk tsk tsk *propa buat ayat sedih*
lempangggssssss

giveaway yang di anjurkan oleh Ujang9897

klik picca untuk ke blog penganjur

rules are as below:

1) Letak Header Pilihan Malaysia kat atas tu -done

2) Letak satu gambar korang yang sempoi

3) Bebel la apa-apa..nak kutuk blog aku pun boleh...

4) Tag 2 orang (bagitau la dorang ek)

5) Tinggalkan entri penyertaan di entri ini...


rule 2:

pic hamba dengan cik raudah. last 2 month pergi menjadi penyanyi tak di undang di Jetty


rule 3:

tentang blog Ujang 9897. hurm saya tau blog beliau dari cikyana sebab tunang beliau tuh. beliau pemes. baru beberapa bulan berblogging follower dah ribu-riban. manakalan saya? tsk tsk tsk. takmo cakap la sedih. hahaha. ada jugak baca blog beliau beberapa kali and drop comments. tapi blom follow lagi. ok la ni i follow !! hihi.. and wish for him. wah siap ada wish. semoga kekal sukses dalam dunia blogging dan selamat pengantin baru. wahh sempats. hihi

rule 4:

ok saya nak tagggg

i) opah kentang
ii) mawar berduri

rules 5 : done !!

nak tgk hadiah2 menarik yang menanti pemenang boleh view blog Encik Ujang9897 dengan lebih lanjut

best of luck to all contestant!!


lets klik !!

9 comments:

sahromnasrudin said...

blog dia mmg popular kan..selamat brjaya ye :-)

zacky ~786~ said...

ujang gempak ~

Amy Syaquena said...

wah macam best je nie , good luck dear..

YanaMIB said...

yeayy ko buat tag nihh..gud luck bebeh! ^_^

lalink7 said...

haha..aku pun join..

redza said...

semoga berjaya

solo molo said...

singgah dari blog abang ujang...
abang katanye...
hahaha...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

miss nina said...

klasiknya gambar korang berdua :)
all the best Lya

Ujang9897 said...

hihi.., tq join ek ..gd luck..=)