Wednesday, April 6, 2011

interview

rasanya hari tuh aku ada bagitau kan aku ada interview
ni interview yang ke-3 la sepanjang hidup hah
first dulu masa nak kerja yang sekarang ni
interview paling senang. resume kau pon dia x tengok
cakap2 pasal salary, papppp !! dapat keje
sedar tak sedar, 2 tahun pon kat sini hah

interview yang ke-2 masa tahun lepas
dengan AIA Insurance KL
dapat interview sama2 dengan odah

yang ketiga, yang ini lah
interview dengan LKIM plak





actually ni apply last year kalau tak silap
bapak aku la suruh apply. sebab ayah aku memang kerja dengan LKIM
tapi ayah aku dok manage Persatuan Nelayan kat Melaka ni hah
dah tersangkut lak interview. alhamdulillah
mudah-mudahan murah rezeki
tawaran kerja pon bagus tuh
tapi tuh la. competition macam tinggi kan
sebab ayah aku kata, dia panggil dalam 50 orang interview
nak pakai dalam 8 orang
hoih mampukah aku ?? terus rasa berdebar-debar kan


harap2 nasib menyebelahi saya. huhu
tak nak letak harapan sangat, kang tak dapat merana
tapi tolonglah doakan saya supaya berjaya
takut nebes plak masa interview tuh nanti
so sekarang kene study2 sket la pasal LKIM ni
kang buatnya dia tanya "apa yang anda tahu tentang LKIM"
tak ke mampuih nak jawab

so harap2 murah rezeki lah untuk yang ni
banyak dah mintak kerja2 lain dalam masa 2 tahun ni
tapi xde sangkut
so kira ini macam sinar sket la. walaupun tak tau sinar malap ke cerah
harap2 cerah lah ye
tak sanggup dah keje sini
penat hoih
kawan2, tolong doakan saya ye
i love yeeeeewwwww

lets klik !!

13 comments:

faisal said...

syukur dapat panggil interview.sy masih leh dapat mana tpt lagi..huhu.semoga berjaya....

lalink7 said...

gud luck dear..aku doakan smoga ko dapat dan berjayaa yee..hehehe

eh..ehh..belaan ko kaler ape Lya? same ngan belaan aku ke?

sahromnasrudin said...

insyaALLAH..jgn lupe amek tahu pasal dasar2 perikanan tau

YanaMIB said...

hoho gud luck babe...aku pn tgh risik² kerja tpt kompeni len, tp lom ada yg sangkut..ada rezeki x kemana tu..all the best! ^_^

Amy Syaquena said...

Good luck ok dear..

☆aDihAys☆ said...

good luck lya..
mntak2 murah rezeki lya..
jgn nervous2 taw..
confident je nnt..
hehe..

cutefroggie said...

mokcik:mesti dia tanya pasal bape jenis ikan yg ko makan...hehehe........

DuniakuAbstrak said...

gudLak!

Amy Syaquena said...

Alhamdulillah dapat panggilan interview semoga berjaya ye dear..

rATu kEBaYA said...

good luck.. harap2 semuanya dipermudahkan

mEiZ SHA said...

gud luck yang..dtg kl nanti calling2 ler ye..:)

en_me said...

muger2 bjaya tewwww.. uhuhu

Dekcik said...

gud luck yer dear..
semoga dimurahkan rezeki..