Wednesday, April 20, 2011

professional-lah sangattt

parcel parcel !!
ewah macam jual surat khabar lama plak

last friday, cik yanaMIB kita update pasal cosmetic stock clearance yang tengah hot2 sale kat Diana2u tuh.

ciss berani dia update pasal tuh kan
merasa aku gatal2 tangan pergi godek2 Diana2u
lepas tuh terpikat la dengan 1 barang ni
bincang2 dengan cik diana tuh, zasss zasss secepat likat pergi CIMB bank in duit
aku ni memang la 1 perangai, kalau dah nak 1 benda tuh, kalau boleh dan2 tu nak pergi bank in duit
macam beli novel on9 jugak, macam tak menyempat kan
yela. takut habis hoihhh

so dah bank in tuh, dia postage sabtu, monday sampaiiii kat office
sebab guna alamat office
kalau post ke rumah, merasa jahanam mekap aku kene kitai2 dengan omak den



huih tobal eh. macam bantal plak. tapi bagus la dia lilit2 mekap tuh dengan plastik yg gelembung2 tuh banyak, so xde terjejas sket pon mekap tuh. means, xde la kejadian pecah2 berlaku


hihihi duit lebih. dia actually RM 48 + postage RM6 so total RM54. aku bank in RM60 ari tuh.



wahh macam laptop plak aku tgk benda ni



taraaaa !!! wah feeling make up artist abislah ni. hahaha. tapi ni pon tak rasmi2 lagi
aku p keje skrg pemalas ok nak mekap2. p keje just pakai compact powder, eye liner, blusher sket dgn lipstick. hoih nama nak coret2 eye shadow ke maskara ke sumpah pemalas.

abis ce cite ce cite ntah bila masa aku nak pakai ni
ke ada siapa2 sudi sedekah wajah dia kat aku untuk aku menghancurkan beliau. ahaks
anyone??


lets klik !!

17 comments:

YanaMIB said...

rmh ko kan dkt dgn odah..mtk dia tadah muka..kompem nak tu..ahaks! tiba² TERngumpat odah kt sini..dem! sori odah! =P

redza said...

selamat menconteng muka...

hurmmm ada sorang blogger tu minat gak xtvt conteng2 muka nih mungkin dia buleh jd volunteer kot hehe

Amy Syaquena said...

perghhh memang puas hati la..tah yah pening nak cari color apa , semua ada

Amy Syaquena said...

perghhh memang puas hati la..tah yah pening nak cari color apa , semua ada

Diana2u said...

Wahh lya siap buat review plak.. hekhek :p

thankxxx

sahromnasrudin said...

mmg mcm tue mekap MAC..mcm water kaler la plak huhuhuhhhh

DrSinga said...

88 kaler!!!!
ko jangan jadi Gaga yek!

lalink7 said...

redza ~ kenapa aku macam kenal blogger yang suka conteng muka tue ek? HMMMMMMMMMMMMMMM =/

Lya ~ ehh..tahniahh ko bejayee beli jugak...hehehe..aku pun ade satu kalau ko ingat aku penah jual tp double pada ko nyee..adehh..smpai skrang aku guna xluak2 pun lg..hehehe

sayang pun ye jugak..heehe

DuniakuAbstrak said...

sampai hancur kau buat..isy3

miss nina said...

i tak boleh guna make up sebegini, alergi.

uhuks... ushuks :(

rATu kEBaYA said...

akak sudi sedekahkan muka akak kat lya... coet sikit2 mesti cantikkan

eelobor said...

hhehe, nie jer kut hobi dia. huhuhu

ZaTiE said...

pehh... gler gedabakkk...
ak nak nak nak!! tgu ak blk nnt ak kitaikan! hahaha

redza said...

husz~ ahahaaa ada org terasa hehe =p

mEiZ SHA said...

waaaaaaaaaaa...:)

pena rozie said...

salam kenal & follor jugak. Banyaknyer colour ade... ni bile mau abis.

Dyna Yvonne said...

fullamak pasni tukar profession la cik lya kite ye.hehe