Monday, April 18, 2011

trilogi cinta musim kedua

print screen dari facebook


yahuuuu trilogi cinta akan ada musim kedua !!!!
fyi, yang tengok drama tuh la ye, yus waisar ni yg berlakon jadi abang bad tuh




fulamakkkkkkk syok je
dah lah semenjak cerita ni tamat last week, aku merasakan bahawa malam2 ku sudah tidak indah lagi
ewahh drama betol kau ye
tapi tuh la. aku ni pentegar novel (apa punya bahasa daa)
aku tengok ending dia pon aku tau. belom cover 3 novel lagi ni
sebab part shahrul tuh meninggal is end of part 2

and lagi 1 best news
novel kesinambungan yang ke4 jugak akan keluar sama dengan drama
yahuuuuuuuuu double happiness di situ
hoih tapi macam ke lambat jugak
dah shooting baru june nak start
hoih cepat sket berlakon ye. tak sabar nak tengok
harap2 jangan ada pertukaran pelakon plak
nanti tak feel

sorry. ini entry penggemar drama trilogi cinta. hik hik
yang tak faham, buat2 faham tau tau tau

note: hoih tak sabar tunggu filem Ombak Rindu !!!


lets klik !!

12 comments:

lalink7 said...

Lya..same la aku lama gile tggu ombak rindu..naik nyampah lak tggu lelamee..iskkk..

bestnyee ade yang kedua..best giler..btol2 tuee..jgn tuko pelakon..best2

YanaMIB said...

ms aku kemas² rmh hari tu kan, aku jmpe banyakkk novel kt rmh aku..sume mcm xpernah baca je..keras lagi kertasnya babe! ada yg balut dlm plastik lg..haha~ tetibe aku cam teringt kt ko..ngee~

bak mai almt rmh ko..bila² aku free aku pos je novel² tu kt ko boleh?? nk buang cam sayang lak =)


pm almt ko kt sini>> ctliyanaDMIB@gmail.com

mimis said...

Shahrul tu sape? Adik Bad ke? hihi.. x ikut sgt drama ni.. tp ada laa tgk gaks 2 to 3 kali... best sbnarnye citer ni klau ikut setiap episod.. :)

Shahrul tu ada Aids kan?

redza said...

xleh nk ckp apa...pasal xtgk pon citer nih

eelobor said...

hahahaha, nasib baik la tak berminat sangat ngan citer2 gini...kalu tak maunya dok nengok jer kerjanya

Cik Su Life Cycle said...

amboi.. sonok ek.. cik su layan gak novel kadang2

tlg vote utk cik su dlm contest Kotex FreshFace Search.g ke http://apps.facebook.com/kotexfresh/ tekan vote now dan search suriani salleh. nampak gambar tekan vote dan vote now

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

citer ni akak tengok last episod jer..haha!

sahromnasrudin said...

alamak..tak dan la nak layan citer nie...dengar citer menarik kan

DrSinga said...

lomentik jugak lu ni eh!!

miss nina said...

Lya, ape kesudahan cter tu eh? terlepas sudah :P

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 125z

uihhhh bersambung citer baru woooo mesti lagi gempak lagi kut.... memandangkan ianya dah di buat drama kali ni mesti lagi meletop lagi kut

Dyna Yvonne said...

tak tengok last episod. =(