Monday, April 4, 2011

VCO - trial

ya now saya dah beli VCO
baru beli dari agent yang saya tengok di Eazy Catalyst Shoppe
sila usha blog Eazy Catalyst Shoppe for more info
aku beli direct trough agent, ambil kat rumah dia. so save postage cost. kih kih kih
sebab dekat je rumah agent tuh dgn rumah aku. kalau jauh, xde la kuasa aku nak pergi

kakak aku yang sorang tuh, kaklyn dah makan VCO ni dan dia pon dapat rasa kesan yang positif
kak ko memang suka influence aku kan. dulu innershine. skrg VCO plak
nasib aku jenis tak gila headband. kih kih kih


satu untuk saya, satu untuk odah
yes. kitorang memang sehati sejiwa se-otak
dia minum innershine, aku minum innershine
ni VCO pulak



jangan risau kerana ianya adalah halal dan produk buatan Malaysia
siap support 1 Malaysia okeh




click picture for clear view



softgels


kira VCO ni affordable la untuk orang bergaji tak berapa beso cam aku ni
1 bottle for RM 39.90 = 60 softgels
1 hari makan 2 biji
so kira 1 botol ni cukup sebulan la
macam masa aku minum innershine, hoih merana jugak
sebulan spend 5 kotak - RM 150 +/-
so sekarang ada VCO, kurang sket pelaburan tuh
dah lah pasni tanggungan kereta plak. mampuih terus
so far belom ada testimoni diri sendiri
baru nak makan malam ni
aku ingat nak makan 2 biji terus sebelum tidur
nanti dah ada testimoni aku tepek sini

gud luck nurfadzliatul aini !

lets klik !!

14 comments:

cutefroggie said...

Lya...jgn lupa tepek kat muka jugek...sgt2 gebu cam kucing parsi tau kulit...tak tipu...huhuhu....esok pagi baru basuh....selamat mencuba!eh..lya..belikan kaklyn 5 kotak ble tak?tlg pos..lembab la nak tunggu dia pos ke kaklyn...boleh??

MOFASAD said...

diet?

sahromnasrudin said...

sy doakan misi diet anda berjaya ya :-)

lalink7 said...

gud luck dear..
produk nie untuk ape?
kalau produk untuk cepatkan tarikh perkahwinan...nakkk..nakk..nakk..

heehehhe

trilogi cinta 2 episod lg..ko ade wat slogan x? hehe

rATu kEBaYA said...

bagus ni lya.. akak pun nak try jugak.. tapi kebanyakan agent yg akak call cakap diorang bukan agen.. sebab beli atas rm 150 terus jadi agent.. herm...

Amy Syaquena said...

semoga berjaya ye dear , amy nie x minat diet tapi nak tambahkan berat badan je ..kepeng sangat ha

DrSinga said...

wahwahwahh nurfadzliatul aini !!!

oya said...

good luck k..

DuniakuAbstrak said...

muka boleh jadi kacak tak kalau makan?

cutefroggie said...

Lya..agent kuantan kaklyn dah kol 3-3 tu semua tak mau bagi direct..nak pos.padahal dok sekakngkang kera.tak paham aku...

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

wah! persediaan 100 hari sebelum nikah ke nih! :D

Rowena Chasez said...

VCO nie utk ape lya?? :)

YanaMIB said...

wehhh aku pn bli jugakkk mende niii..terpengaruh dgn irine nadia marcello..dem! hahaha~ tp aku bli dari membe aku..dia jd stokis under akak irine tuh..pfftt~

b4 ni pn aku mkn suppliment dlm rm70 gitu..so dh kurang rm30 klu bli VCO..yeayy! ^_^

mEiZ SHA said...

hahaha akak pon pakai VCO tp yang collagen..amek dari kak honey..hehehe

kt nantikan hasilnyer ye..:)