Wednesday, May 4, 2011

no more internet excess

klik untuk kelihatan besar gajah


what to say man? starting next week, no more internet excess.
tak tau la kot pasni kene tulis kat kertas pastu pass2 kat person yang kita nak sampaikan pesan ke apa kan
motif cut ?

sebab baru2 ni dalam 7-8 pc infect virus. pc aku selamat ye. sebab aku jujur xde download2 ni
aku main fb dengan blog je boss
and sebab pc bervirus-virus tuh, malaun mana ntah cakap dengan boss yang dorang ni download this and that la apa lah kan
so keluarlah email yang di tulis oleh PA boss and c.c. to all staff kat office

yang paling bangang statement dalam email tuh

"it will be advisable to use own notebook if want to search internet in order to avoid virus affected to company computer"

oh maknanya kalau nak main pesbuk kene bawak lappy sendiri la eh bodoh? boleh tahan gak statement tahap macam ada sijil PMR je kau ni

paling bangang siap nak denda RM100 . eh boss tak cukup modal dah eh nak bayar gaji kitoranggggg. cakap je la boss.

aku pon tak heran boss. kat rumah saya ada 4 laptop ! (okey statement saje nak berlagak dengan boss)

eleh kat rumah saya boleh on9 la boss. jangan kata fb, blog, nak tgk redtube pon line clear lah !!

oopsss!! panggggggggggggggg !!!!


habis tak bleh lah aku on9 kat opis mengisi masa2 terluang mencari keje lain ????????
hurghhh

YA ALLAH murahkanlah rezeki aku supaya dapat kerja tempat lain
office aku ni makin lama makin bangsat
makin ramai staff, makin melalut2
kedekut 1 hal ! kedekut cuti jangan cakap la
even cuti raya haji pon xde ye. nak kene apply leave. wtf u man

eh malas la nak carut2 lagi pagi ni
tak elok mulakan hari dengan muka masam macam jeruk buah kelubi

pasni on9 kat rumah je lah ye
tapi fb tuh, insyaALLAH kat handphone boleh kot. itu pon kalau fb tak kene block la


lets klik !!

11 comments:

redza said...

marah bebeno nih

dpt kerja lain terus cabut

aNaYaNa said...

hehe..garangnya cik lya..tapi tuh la kan..fed up jer kalo kerja tempat menyakitkan ati jer banyak..huhu

lalink7 said...

aku tumpang simpati ngan ko Lya..iskk..mmg membangsatkan laa..alahai..sabar yo lyaa..rindu la aku ngan ko nnt..

hukhukhuk

rATu kEBaYA said...

dasat opis ni.. cuti r.haji pun apply leave..

Nashays said...

uhuhuuu..dasat kampeni..notebook sendri kena virus takpe erk..pc company xle..hah ape lg lya, dh bwk lappy sendiri layan utube jer laa..ahahahaaa...

miss nina said...

uiks..sudah marah benar ni.
ape nak buat lya, minta2lah dimurahkan rezeki

kinda pelikla, nak limit sana sini. pukul rata je kan.

eelobor said...

huhuhuhu, entri melepaskan geram.

sahromnasrudin said...

sabar..agak keras entri ini..walau apepun, semoga entri ini tak menjadikan bos awak membacanya huhuhhhh

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kenduri kahwin

Bersabarlah dan bertawakkallah
Dalam kehidupan ini
Sesuatu yang terjadi itu
Tentu ada hikmahnya

Penderitaan yang engkau alami
Hanya suatu dugaan
Dan janganlah kau bersedih hati
Tuhan maha penyayang

sorry agak lama aku tak ziarah kau lahhhh alahaiii sorryyyyyyyy bebanyak yerrr

makdara TERdiva said...

woh! kecur liur dgr jeruk asam kelubi tu..