Wednesday, May 11, 2011

say you'll love me again




Don't leave me in all this pain
Don't leave me out in the rain
Come back and bring back my smile
Come and take these tears away
I need your arms to hold me now
The nights are so unkind
Bring back those nights when I held you beside me

Un-break my heart
Say you'll love me again
Undo this hurt you caused
When you walked out the door
And walked out of my life
Un-cry these tears
I cried so many nights
Un-break my heart
My heart

Take back that sad word good-bye
Bring back the joy to my life
Don't leave me here with these tears
Come and kiss this pain away
I can't forget the day you left
Time is so unkind
And life is so cruel without you here beside me


tsk tsk motif tiba2 layan unbreak my heart??
ni sejak tengok salma nyanyi masa mentor hari tuh la
terus download unbreak my heart, siap cut buat ringtone

ish tapi kalau faham lirik ni, memang sedih la kan
tengok je la video clip dia
walaupun ala2 untuk 18 tahun ke atas, yang mana tak patut tengok tak payah tengok
tapi aku tadah je mata aku ni. wahahahahaa

eh adik bujang aku tak jadi plak masuk UTP tuh
last2 pilih nak masuk UITM pulak
ok la tuh kan. kos yang dapat pon sama je macam kat UTP. tapi UTP tuh can cirit la tengok yuran dia. tak sanggup. dah la adik2 aku sume blaja lagi. takpe la. UITM pon ok what !
ada jugak penyambung UITM dalam family lepas akuu. hehehe

so next week aku dah siap2 la apply cuti. jumaat sabtu cuti. ngeeee
so gerak ke UITM Pulau Pinang lah kita !!
yahoooooooooooo dapat jalan
lama dah tak jalan jauh ni
last week mak aku balik terengganu, aku melopong je tak dapat ikut. tsk tsk tsk
so minggu depan, lenjannnnnnnnnn

thanx husna bagi link layout blog. tapi aku ni tak reti la nak deco cantik2. tangan keras plus agak buta menggodek2 apa yg ada kat setting ni.

ok nak layan novel plak. dat-daaa


lets klik !!

11 comments:

Frodo Baggins said...

hohoho bunga2


>>__<<


mana2 yg pnting tuntut ilmu

ct odah said...

lagu ni tok aku kan..hahahahaahaha

redza said...

xleh nk layan lah video tu..tenet slow gilo nih

best tu gi penang..dh lama aku xkesana

DuniakuAbstrak said...

kau sedih-sedih apesal?

DuniakuAbstrak said...

18sx betui video tuh

ojaluv said...

ko putus cnta ke long..tb2 nk lyn lgu sdey..haha

lalink7 said...

wahh..patut la berseri-seri blog niee..comell jer..hehehe...menarik..pasni tuko headder la..baru sesuaii..hehehe

sahromnasrudin said...

pandai husna design..nnti nak mintak tolong dia plak :-)

eelobor said...

wah...lagu yang penuh makna tuh

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy bumbung kereta karat

uihhhh lagu ni lame tak dengar... eeehhh kenapa plak adik kau dari utp masuk uitm .... eeemmmm UTP ok apa

Dyna Yvonne said...

adik saye dpt UITM PERAK.jadi saye pon kene hanto die ke perak.saye pon jalan2 jugak.hehe