Saturday, May 14, 2011

under construction



My blog is under construction until further notice.


wah tak menahan
aku nak cari header la. siapa pandai buat header, bleh bagi catalogue / quotation?
hahaha
tak pon mana2 blog yang buat service2 yang berkaitan
sebab header aku ni tak best pon
tulis sendiri je
nak buat kreatif2 memang tak tau lah ye
mintak mahaappp
so buat sementara, blog adalah begini rupa
mungkin nak cari layout yang light sket
ni macam terang sangat kaler, tak nampak tulisannya
ok lah ye.. till then. tata


lets klik !!

4 comments:

Dyna Yvonne said...

saye pon lame dah tak renovate rumah buruk saye ni.hehe.malas beno nak buat interior design.heh

DuniakuAbstrak said...

pink bijik mata aku

redza said...

cari smpai jumpa yg berkenan..

sahromnasrudin said...

nak cat baru erk hehehehehee