Thursday, June 30, 2011

akibat menggigit

actually nak share pasal ni pagi tadi
tapi di sebabkan blogger aku ni datangkan perangai demam
dah upload2 tak jalan
bengong. so skrg baru ok

and stuck dekat news ni


klik gambar untuk lebih jelas dan nyata


al kisahnya

"Seorang penoreh getah mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen di sini, hari ini atas tuduhan menggigit isterinya yang berusia 23 tahun itu ketika mengadakan persetubuhan."

berita selanjutnya di sini

aku tak tau la masa baca berita ni, nak marah ke nak gelak. kira macam perasaan tuh bercampur-baur. wah ayat tak tahan

apa2 pon tuh masalah dalam kain diorang la kan yang kita tak tau. tapi bila dah sampai laki kene tangkap, masuk berita plak tuh, sure la kita yang membaca ni tertanya2. teruk sangat ke kene gigit sampai kene report polis?? yang laki tuh pon. kot ye pon tak menahan ke apa ke, jangan la jadi piranha sampai nak gigit yang boleh membawa kecederaan ke. bawak2 sabor sket ye.

tapi ye la, as I mentioned earlier la kan, kita tak tau la apa problem mereka ni. so, ambil iktibar je la.

so pengajarannya adalah, sila berhati2 dalam melakukan hubungan bersama pasangan anda. pesanan ini untuk yang orang berkahwin sahaja! ceah pandai la. diri sendiri solo

shadappppp !!!! tsk tsk tsk


lets klik !!

5 comments:

Hanis MY said...

pengsan! ada ke patut?

redza said...

agagagaa ganas punya jantan huhuhu

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hahahahha....main gigit2 ni bahaya nih..hahahhaha

Ana Suzana said...

adehlaa.. akak tergelak lak baca.. kekekke

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
happy 2nd anniversery

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr... terputus hubungan tapi dah jumpa balik lahhh...

mak aiii ganazzzzz sampai main gigit-giget ni....