Sunday, June 26, 2011

gedik yaww

yaww lama ek tak update
ada seminggu kot
gila pemalas lipas la. no idea. baca novel. busy
tapi blograyau still jalan
mana2 sempat drop komen aku drop
xde aku baca je la
uolsss sihat??
puasa ganti dah habis blom?? aku dah habis !!
hahahahaha ada nada riak di situ
kuikuikui. tapi still go on puasa sunat isnin khamis
uhuk uhuk *diet konon*

uolsss dah beli kain buat baju raya??
kuikuikui
kita baru beli 1 je..............
tadi petang pergi la shopping2 kain dgn mak and adik2
tapi aku tak tau la apa ke pe'el aku kali ni
3 kedai pergi tengok kain
kedai ke3 baru dapat. tuh pon sehelai jeeee
org lain dah cukup berpasang2.
tsk tsk tsk
sudah2nya aku pergi sendiri next weekend
nak p cari kat astana moda @ jakel
nak jugakkk jakel tuh kan

ni lah hasil rembatan tuh
english cotton je
mood cotton je skrg
purple plak tuh !!
aku rasa aura color aku adalah purple la
sebab bila aku pakai purple rasa macam confidence
wah pengsannn. statement masuk bakul lompat sendiri

mak jemah gedik
*aaaa semputtt*
sila sebut ala2 jepp sepah



ni my sayang. my sayang bucuk2 demok2. *geram*. hahaha
suka timang2 ketap2 bibir. sebab geram. gigit2 tgn dia. arghhh aku suka budak !!
semalam dia dtg rumah, singgah sebab p rumah kawen dekat area2 rumah aku ni
hoih lasak. lasak2 pon comel. rasa nak lempang laju2



suka buat nganga time org nak snap. lagi 1 pe'el dia, suka buat mulut muncung.
ish tapi time org nak snap tuh la dia x buat. puas suruh buat, harammmm



finally, landing kat boobs aku plak kan
paling selesa sgt la tuh. hampeh punya budak
apa2 pon, memang kau comel laaaa
bila nak ada baby sendiri ni??
tet??? cari lakinya dulu ya


lets klik !!

8 comments:

YanaMIB said...

oit ssh btol nk tgk ko update skrg..haha~ aku sehat *ecece* tp pose ganti lom abes..ada lg seminggu..grrr~

weh aku asek lupo je nk emel gbr novel kt ko...hikss..ampun ye..aku pn bz gak...huhuhu~ ko PM emel ko kt fb aku yeh...aku xsave lak hr tu..hihi ^_^

miss nina said...

wah..dah semangat raya lya ni
cepat2 gi tempah , kang tak siap lak kain baju nak dipakai masa raya

Used Car for Sale said...

nice post

Rowena Chasez said...

phewittt...
purple is so ur color..
hehee~
wena nak try kuning tahun nie :)

sahromnasrudin said...

perghhh...semangat raya dah mai dah heheheehhee....

selalu hapdet tau :-)

oya said...

baju raya purple gitu..
geramnya kat budak tuh..nk cubit pipi die..

lalink7 said...

tak tahan betul bab landing melanding tue..mst macam sofa...kahkahakh..

aku dah beli dah kt kl aritu..5pasang cukup..hahaha..gile btul..tp sume beli yg murah je tp santek..hehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

baju raya dah bli? wa...cepatnya ...cutenya baby ..nak baby..nak baby ..hahaha (mengada je rupenya ) :P :P