Monday, June 6, 2011

nora elena vs kasih yang suci

malu nak mengaku ni
dulu orang suruh layan nora elena
dengan angkuhnya aku jawab
"malas la !!!"
sekarang tengok !!! siapa yang terhegeh2 nak cover balik cerita tuh dari episod 1 kat you tube??
siapa??
mengaku cepat !!!

sampai la ni, baru sampai episod 14
aku nak cepat2 cover sampai current episode
sebab kalau nak tengok kat tv, kalau tak cover yang sebelumnya, sah2 memang aku tak faham flow cerita tuh nanti

semuanya bermula bila aku mintak tolong kak nad belikan novel dia cerita ni last week. eh bukan kak nad beli, tapi bagiiii. weeww sukaa. hihi. tq kak nad

pada siapa yang xtau, cerita nora elena tuh berasal dari novel kasih yang suci

so memandangkan aku ni penghantu novel, so niat awalnya aku just nak baca novel dia
tapi ntah macam mana aku p layan kat youtube, and dah stuck layan and dah maniac plak
hoihhh .... bila dah maniac ni mmg parah la
merasa la kat office tuh asal masa senggang sket je nak bukak youtube. huhu



the novel




the hero
ahmad seth tan yang kacakkkk
kacakkkk
kenapa kau kacakkk
nak kissss
hahah gilo
lempangssss

reasons why aku berdiam diri dari blog skrg dah terjawab
aku busy nak rush for this nora elena and few novels yang aku beli
ada 3 beli masa awal gaji hari tuh
nak kene study gak tuh
plus skrg mood nak menulis blog agak hambar
tak tau kenapa
mood oh mood
kemari kauuu


lets klik !!

8 comments:

redza said...

xminat..novel xbaca..drama kt tv pon aku xtengok huhuhuu

butterfly said...

alaa....td g mph ngan popular..

tp novel tu dah sold outtt~~~

haishhh!

maCy said...

novel? er.. novel?

Hanis MY said...

syoknyaaa nk jg tgk n baca novek tu huhuhu...

.::CeK LaLa::. said...

sama dgn ku!! huhuu... memula sombong! dok layan sinetron indon jer.. last2.. terjebak sudah kerana seth tan yang saaaaaaaangat lah hensem tu!!!!!
you tube jugak sudah nyer! heheh!

makdara TERdiva said...

haha! skrg sume org kena virus si Seth Tan..muahaha!

SZ said...

gila ah. org msia tgh demam cerita ni ke?

lalink7 said...

Lya..novel kasih yg suci tue ending die camne ek? aku dah penah baca dulu tp xingat ending dia..dia bsama seth gak kan??

cepat info aku blk tau Lya..serious aku nak tau SANGAT2..huhuhu

=)

dah kene getah ye ko Lya..tue le dulu eksen..hehehehe