Wednesday, June 1, 2011

sampai menangis ???

masa pergi lunch tghari tadi, kat kedai makan tuh, ada majalah advertisement yang free tuh.
ala macam city explorer
kot negeri lain ada majalah apa aku tak tau la
tapi kat melaka ni yang famous city explorer la
tapi ni aku jumpa mags advertisement yang lain
macam baru. sebab tak pernah nampak sebelum ni
sebab majalah ni free, so aku amik la 1
belek punya belek, hah amik kau
baek punya advertise





sampai menangis kauuuu
takut aku. ahahaha
eh yeke takut. takut ke excited
wahahahhaa pitamm
motif nak excited?
sedar2 sket diri tuh solo molo
*tampar diri sendiri namblas kali*

oh ye aku hitamkan lah nama produk tuh ye
sape yang berminat tuh, bgtau den
kot2 la malu kan, email je kat aku
hahahahaha
sebab tgk pada harga produk tuh 10 paket pon dah RM120
maknanya berkesan lah kot kan
ataupon nak try trial pek tuh ke
3 peket rm40

eh dah macam promote plak aku ni
padahal produk apa pon xtau
jumpa kat mags je pon
hehehe
itu je pon
menyepi dari blog ni, tiba2 update benda macam ni
saje la nak mintak kene lempang tuh
ala aku update ke tak sama je. tetap xde org nak baca
tsk tsk tsk
okey buat ayat sedih tiba2

okey lah harap2 semua kawan2 blogger saya sihat hendaknya
maaflah lately memang blog ni macam chipsmore
hilanggg timbul hilangg timbul
busy menghadap novel
hehehe
ni pon baru sebat 2 buah masa pergi popular balik kerja tadi
nanti i share novel tuh ya
sekarang nak p menelaah novel dulu
bye2 semua sayangkuuu



lets klik !!

9 comments:

Cikyan bini MrRuffey said...

sumpah tanak beli...hehe

redza said...

kelakian lebih padat, keras & tempoh ereksi meningkat weeeeeeeee ahahaa

sahromnasrudin said...

ini bukan iklan berbayar kan heheheehhe....

produk mcm nie bersepah kt chow kit.cume made in china je la huhuhuhhh.

Amy Syaquena said...

hahahaha...terserlah kehebatannya hehehe...

Cik Mawar said...

wow sampai menangis..
lau den dok bagi lah cik abang den minum
hahahahahaa..
SERAM.... @_@

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

salam ziarah di pagi isnin :-)

miss nina said...

seramnya lya
indah khabar dari rupa je tu
hahaha

makdara TERdiva said...

akak nak 5 kotak! boley?? :P

lalink7 said...

Lya..ko jgn nak order plak..hahahah