Saturday, July 30, 2011

curtain time


balik kerja tadi, around 1 pm, terus amik mama kat eon service centre kat belakang office aku ni je
mama p hantar kete dia buat service
and zass terus p beli curtain kat Nagoya

journey begin
aku pon mula kan journey gak
journey jadi jurugambar tak berbayar.hahahaha




mula2 mama nak yang ni, pastu aku cakap, ee so red la. tak mau. lain2. pastu kat corak2 dia tuh nampak macam kene lumut je. so not nice weyh


after 1 hour ++ tour dalam Nagoya tuh, finally !!!!

dapat jugak. color apa ni ek. brown ke. brown gold kot
S.A potong 34 metre untuk all tingkap2 dengan pintu bilik kat rumah



pastu cari curtain untuk sliding pulak.
mama ni, dia dah pilih yang dia pegang tuh, mata tetappp ke lain



dari 1.3opm ++ sampai nak ke 3pm. baru settle !!


settle. pasni mama berkuntau la kat rumah jahit curtain tuh
mama jahit sendiri je. buat simple2 sudehh

pastu balik, amik kereta mama and amik adik kat tusyen, terus p makan
lapoo ok. lapoo lama beno pilih curtain
penat acik. werghhhh banyak alasan kau kan..



as usual, my apple no sugar and no ice



share dengan mama. bihun hong kong. 4 star. kurang 1 star sebab tak pedas



mesti lah ada muka tuan yang camwhore
muka menyampah kerja di hari sabtu

okey sambung tengok tahajud cinta
jumaat ari tuh tak tgk sebab p dinner
eh nanti update jugak pasal dinner marvellous tuh ye. hihihi


lets klik !!

9 comments:

Hanis MY said...

eh comelnya gambar last tuuu...sonok nya beli curtain pastu g mamam2 i likee...bestnya jahit curtain sendiri...

p/s:sini rasanya puasa isnin or selasa.

Ezad Skytech said...

awalnya da shopping raya..hee..

tengok bihun hong kong tu..telan air liur pulak..lapar3..haha~

mysara said...

ni dh prepare utk rayer ni..:p

redza said...

pehh raya sakan la tahun nih

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

pergh..lama gile gua x masuk sini..
hahahaha...
kemsalam kt mak lu, ckp kl ada lebih kain langsir tu kirim kt gua..nk wat suar raya



slmt berpuasa

Amir Said said...

persiapan raya ke ni. :p

Rowena Chasez said...

waaa..beli langsir baru..
mak wena guna yg lama je thun nie.
save budget ckit raya tahun nie.
hehe~

Amy Syaquena said...

raya sakan nampak tahun nie ye lia hehe...amy pun dah beli gak semalam tapi x de la sakan amne pun huhuhu...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. raye sakan ek ko tahun ne.. beli kain baju melayu x.. leh tempah satu untuk aku kan.. :)