Friday, July 22, 2011

esok ada kenduri

baru ada kesempatan on9 ni
busy sket
manager emergency leave plak
tak memasal aku kene p meeting
tak sukaaaa
aku tak suka attend meeting gomen ni
lambat ok
meeting nya kejap je
nak tunggu start tu yang hazabbb
nasib turn nak meeting cepat

oh tadi meeting kat MBMB
meeting OSC pasal building approval
dah appove. bagus. next step yang hazab nak tunggu dapat official letter approval tuh la
sape keje dgn developer ke architect ke paham la kot nak kejarkan approval ni
hoih koje koje
pitammmm

esok mak cuti ye nyah
ada kenduri aku nak tunang..

































eh tak !!!
kenduri nak sambut Ramadhan....
kikikikiki

so biasa la kan
rumah aku ni if buat kenduri, menu wajib adalahhhhhh






wassup duckkkkk

kari itik la uuoolss
sape tak makan itik, hoih rugi
masak kari, pengsann sedap
hoih bahaya. kang makan2 pengsan, ada 1 family kene saman
muahahaha

tapi aku dah tak makan itik kot
eh diet bleh makan itik tak??
elehhh nak makan tuh cakap je laaaaaaaaaa
banyak soal plakkk

okey la nak continue koje ni
nak siap2 kan keje, report. sok cuti, kasi settle sume
petang meeting, tak pasti lagi aku kene attend ke tak
mintak2 tak !!
malasyyyyyyyy


lets klik !!

5 comments:

Umedia Network said...

huhu. Sabo je lah. hee. :)

redza said...

aku mkn itik..sedapppp huhuhuu

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. orang kuat company ni..hehehe :)

aku xsuka makan itikkkk

ct odah said...

oi org sibuk nk pose..ko sbuk nk btunag lak ek..tak mnyempat2...hahahahahaha

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip bersihkan lining roof kereta

WOOOOO ITIK MASAK RENDANG PERRGGHHH MUVELUS WEHHHH