Friday, July 1, 2011

finally 366 !!!

sudah 366 followers !
apa ada dengan 366?
entah lah. aku sangat suka angka 366 ni
sampai kan email aku pon liya366@yahoo.com
sape nak kepochi ngumpat2 dari pagi sampai tghari pada sapa yang takde keje tuh p la add aku
hahahahaha

alkisah bermula masa main skype la
aku tak ingat siapa yang suggest guna liya366 ni
sebab masa tuh macam pening nak guna id apa untuk skype kan
pastu ada la hamba Allah ni suggest liya366
lantas melekat sampai sekarang uolss
and best pulak kan
hahahaha
and hari ni, setelah berhari2 tunggu dari follower 365 nak reach ke 366
finally !!! cecah jugakkk angka tuhhhhhhhhhh








and followers saya yang 366 tuh adalah Kak Ana Suzana !!
eh gebang2 ni macam ada hadiah plak kan
hihi takde hadiah pon
tapi sebab saya sangat mencintai angka itu. itu sahaja
hihihihi

blog Kak Ana Suzana ni memang best la
aku dari pagi dok blogwalking entry2 dia je
tengok2 pic dia p bercuti dengan family
anak2 dia cute sangat
happy family btol kan. hihi

aku dapat tau blog Kak Ana Suzana ni dari cikyana kita la
sape lagi
penat aku menyulam ketupat dengan dia kat fb dari pagi sampai tghari
adoi berat sebelah bahu aku
kahkahkah

pasni nak rajin2 sket la update
terasa plak betapa blog ini tak berpengunjung
trafik yang sememangnya tak seberapa terus jadi beberapa!
eh ada ayat gitu? lantookkk

okey got to go
petang2 ni nak p land office pulok
panehhhhhhhh


lets klik !!

9 comments:

sahromnasrudin said...

tahniah!!! semoga ia dijadikan motivasi utk terus berkarya

rATu kEBaYA said...

no luck ni lya.

makdara TERdiva said...

ingat ukuran badan tadi..hikhiks!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

kalau 365 tu setahun...ni 366 tahun lompat la ye lya ...hihihi :P

redza said...

dh ramai dah..blog aku bru 104 org

YanaMIB said...

ceh dan dan update entry trus lepas mengumpat smpi lebam..hahaha~

Hanis MY said...

wow special nya 366 tu! tahniah, keep on blogging ya!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
happy 2nd anniversery

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr... terputus hubungan tapi dah jumpa balik lahhh...

uihhhh kira cantik lahhh nombor 366 tu.... alau 360 tu kira pusiong habis tapi 366 pusing habis lebih sikit ajer maksudnya kut...

moga kamu terus sukses beb

Merliza said...

memang semakin banyaklah para blogger yang bisa kita anggap the best.. kita bisa banyak belajar sama mereka :)