Monday, July 11, 2011

happy monday


biasa masuk2 office zassss
on pc
sebab hari ni puasa. so tak breakfast
so laju terus on ym, on blog, on fb
hahaha amboi !!
ni office ke apa ni !!!

and check2 email bla2
and start blogwalking
baca news. oh ada berita pasal tunang saman tunang sebab curang
saman RM 300k ++. boleh baca kat blog Kak Jee. aku baca kat situ je tadi. hehe

pastu baca2 blog gossip2
bleh view kat side bar aku ni
siapa minat gossip2 artis, p kepoh kat side den yo. hihihi

pastu click mediamalaya
ok scroll. baca gossip andddd stuck kat sini





klik untuk kelihatan besargajah

oh ada blog mak nok ! dekat no. 4. thank youuu mediamalaya. tak sangka plak blog hamba yang sekadar di pinggiran ini mampu memberi trafik pada mereka. terharu seketika. ok lempangsss.

apa2 pon uolss if nak baca news and any gossips pasal dunia hiburan kita, bleh terjah mediamalaya. dijamin bestttt


lets klik !!

6 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

waaa....femes la lya...:) ..congrats2...

sahromnasrudin said...

selamat berpuasa..upload menu buka kat FB tau hehehe

Hanis MY said...

wow bestnyaaaa tahniah! selamat berbuka ptg nanti...

YanaMIB said...

hoho hebat la ko..wewittt~

sama la beb aku pon pose hr ni..time pose cbok doa cpt la ms berlalu..time weekend wuii doa sebaliknya..ngeh³ =P

miss nina said...

sis perasan juga tadi
ada nama lya tu :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. dah makin femes la ko ek.. anti dh femes jgn lupe aku yerk :)