Saturday, July 16, 2011

JOM KITA JOIN : Bloglist Cik Nanie


saturday datang lagi
sejuk bumi melaka.. mendung.. grrrrr hujan *sejuk ketap gigi konon2 macam kat london*

hari ni nak buat tag
kene tag oleh one of my new blogger friend, cik fana
thank you sudi taq kita ^_^

klik link di atas untuk ke blog penganjur



kene bagi 3 words yang gempak tentang dunia blogger
apa ek ??

"blogging mengeratkan ukhwah"

haha boleh macam ni? boleh la kot. tapi macam tak gempak je. huhu layankan je lah

saya nak tag..

- topimagine - yang kata office nya dekat dengan office aku tuh. singgah la woi !!!
- raudah - blogger yg lupa blog a.k.a my bff !!
- amalina - comey budak ni

okey sape2 yang tak kene tag, nak join, di persilakan review blog penganjur, cik nanie
if bernasib baik, ada hadiah
tarikh tutup : 31 Ogos 2011
uik ! masa tuh raya. hah untung2 dapat almond london sebalang ke. hihi

have a great weekend peeps
I still kat office ni until 1 pm. half day today
after that, zoommmmmmmm nak ke Kg. Jus tengok pemandangan, tenangkan fikiran
sesiapa yang nak drive ke mana2 tuh, jangan lah merempit ke, drift ke rally ke apa
hujan2 ni, jalan licin.
eh membebel plak. bye!


lets klik !!

4 comments:

Umedia Network said...

Nice entry.
Kami sudah follow blog anda. Follow blog kami balik eh. hee. :)

ct odah said...

kg jus eh???padan mke ko tak jd...hahaha

Hanis MY said...

Wewit cm header br je auwww smoga terpilih msk list yer

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku tag join contets pasal spek mata... padan muka ko :)

CONTEST SAYA DAN KACA MATA