Sunday, July 17, 2011

kenduri rumah bff



hari ni ada jemputan kenduri kat rumah one of my bff
kenduri untuk kakak dia nak pergi umrah
kenduri start dalam 11 ++ macam tuh kot
dia pesan dtg awal. well duh, aku ni pemalu *konon* nak datang awal
yela datang awal2 orang mesti ramai
aku ni bukan mesra alam la nak menyapa orang ni
so plan dgn kembar tak melekat, cik odah
amik dia kat pekan around 11.45am
zass gerak kat rumah member tuh
very nice. sampai2 memang tak ramai orang pon uolss
kikikiki sukaaa

sampai2 je member terus suruh makan kat dapur
hahaha gila apa punya anak dara
patut datang awal tolong2
ni datang lambat, zapp pergi melantak terus
tapi kata nya bff, so dgn family dia tuh macam dah biasa sket la.

oh menu adalah banyak.
- masak lemak perut - ni aku tak makan
- asam pedas ikan parang
- ayam masak merah
- ayam kampung masak kari - tapi dah abis so dapat rasa sket je. padan muka datang lambatt
- tempoyak daun kayu - hoih terbaik sedap gila pedassss

aku ratah lauk je. aku mempuasakan diri dengan nasi. uhuk uhuk *mission diet kunun*. pffttt



perempuan tamak. tengok nasi dia banyak mana tapi tak gemuk pon. so not fair !





my bff punya anak buah. cute kan. dengan tudung dia, siap bawak payung lagi. dalam rumah pakai payung. bagus ni. safety first. haha


lepak2 until 1.30 pm macam tuh, gerak ke Kamdar. teman ini perempuan nak beli kain baju raya dia. if aku tak bawak siap ugut2 ok. what the fishhh uuuu



hah mula2 test dekat dia. lepas tuh tak pasal2 dengan aku sekali jadi model. pastu nak suruh aku letak lama2 kat badan. gilo. last2 tak beli pon !! ggrrrrr





lastly, saje camwhore. bye !


lets klik !!

9 comments:

Umedia Network said...

Wah!!! Macam meriah je. Mesti bestkn. hee. :)

Hanis MY said...

Comeynya gam bar last tu... Wa syoknya pas g kenduri copim lak heaven!

Amy Syaquena said...

sedapnya hidangan yang di sajikan.. tiba2 perut lapar rupanya amy x makan lagi.pas tengok lauk pauk tue terus rasa lapar...

nabilah_2908 said...

hahaha..taktik yg sngt ok...

datang kenduri lambat2 sikit... tak payah nk menolong bnyk sngt..hehe.. ;)

ct odah said...

rse2 lpas ni cm nk p kg jus la long...hahahahaha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wei, g kenduri xajak aku siot :)

Oh Malaysia said...

sedapnya makan. terliur plak tengok.

sahromnasrudin said...

mmg ada bakat jadik model la pic yang last tue heheheheee

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip hilangkan bauan durian dalam kereta

wooooo hooooo mmg my faverot tu gulai tempoyakkkkkk... perrrgghhhh mmg layan lah.. nasi bertambah tau