Wednesday, July 13, 2011

minah drama


siapa ada tengok drama Annissa yang tengah tayang kat TV3 sekarang ni !
selasa - khamis. 10.30 malam
best kan
hihi. aku suka

dia ada 4 best pren
yang di lakonkan oleh Fiza Elite, Farahdiya, Rozita CW dgn Aida Aris
tapi dalam cite ni watak Aida Aris tuh macam slow sket la
yang menonjol watak Fiza Elite dgn Rozita CW

Fiza ni kawen dgn Zamarul Hisyam
and at the same time, Zamarul Hisyam ni dah kahwin 2
dengan kawan baik Fiza sendiri, iaitu si Rozita CW ni
kawan baik dorang yg lain sume dah tau. tinggal si Fiza ni je tak tau lagi
so macam2 lah si Zamarul ni kelentong untuk sembunyikan marriage dorang
sampai Rozita CW dah pregnant, dorang upah lelaki menyamar jadi husband Rozita CW

yang best tuh, watak si Zamarul Hisyam la
memang menjadi btol la kan dia nak menipu/sembunyikan marriage antara dia dengan Rozita dari pengetahuan isteri dia
in real life ada yang macam tuh ke ek. wallahualam
mintak di jauhkan dari hidup kita lah

aku tak sabar nak tunggu rahsia dorang pecah ni
agaknya macam mana lah penerimaan si isteri pertama bahawa dia telah dimadukan dengan kawan baik dia sendiri !!







soundtrack > Beribu Sesalan dari 3 Suara


lirik dia sangat best. layan malam2 before tido sampai lelap , sampai bateri handphone kong. hahaha

ok mood hari ni jiwang. haha. dalam kereta, all the way dari rumah sampai office, dok ulang2 lagu Nera - Hatiku Milikmu. pon best jugak

ok lah kojo banyak actually ni. piling claim bersusun. kira2 tak tally dengan contractor. huarghhhh. ggrrrr

lets klik !!

9 comments:

YanaMIB said...

mak aih, 4 best fren, sume jd madu..pehh mmg tertekannnn~ aku xpernah tgk, xsempt pn nk tgk..smpi rmh dh mlm..huhu bc dr blog ko je lah =)

sahromnasrudin said...

dah tidur..tak dan nak tgk huhuhhhh

KAMIHIDUP said...

oh, malam tadi lepak kedai makan semua mengadap cerita ni, pening kepala sekejap.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Suami kawen dengan kawan baik???? Wohhh...nononoo......ish2...seba baik tak ikot citer ni ...huhuhu :P :P :P

eelobor said...

alamak...x leh nak komen lah sebab memang x tgk drama lerr....

Amy Syaquena said...

ap amy ada tengok memang best cerita nie , tapi kadang x sempat nak tengok so ada juga episode yang termiss huhu..

..hizamirahim.. said...

kdg2 tertengok jugak.
:)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

mak oi.. cam cun2 jerk sume pelakon2 nye... lagi2 rozita che' wan... hehehe.. tapi aku dah jarang nengok drama tv ne :)

makdara TERdiva said...

tak sempat nak tengok citer ni asyik lupaaaa jerr..heh!