Friday, July 29, 2011

wow stylish !

apa ke hal aku malam2 tak tido lagi ni
esok dah la keje hoii

actually baru balik dinner around 10.30pm tadi baru sampai rumah
dinner mama belanja. weowww best.
itu later update
sebab tuh la tak bleh tido. merasa perut memboyot je kalau nak tido
so terpaksa tido lambat

herewith, wah macam write formal letter plak. ahaks
saje nak tepek award
yang SZ bagi


thanks SZ ingat lagi kat aku. dah la diam2 tukar blog. pfttt. lain kali nak tukar2 blog tuh info pelizzz

kene pass award ni kat 8 orang.fuhh ramainya.. so mereka yang bertuah adalah...



tak cukup 8. sape nak amik je la. takde nya aku nak denda berdiri atas kerusi selama lapanblas hari



ini lah SZ. masa jumpa dia last year kat KLIA. kebetulan flight dia ke japan dengan flight adik aku nak ke egypt hari yang sama, cuma selang waktu je beza sket. so dapat la jumpa. rasa2 tahun ni ada can lagi tak? aku nak FM tau SZ !!!!

weheee muka tak malu meminta2. werkkk


lets klik !!

4 comments:

Umedia Network said...

huhu. Suka perut memboyot. haha. :)

SZ said...

FM?

apokobondo tu lya?

redza said...

owh dpt award...TQ

nti aku tepek kt blog huhuhu

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

suka giler ko ek dpat award :)