Friday, July 15, 2011

yeay jumaat !!!!


yeay dah jumaat uolsss
minah drama ni suka la jumaat
tak sabar nak tengok Tahajud Cinta
ai loikee !!!!



9.00 pm jangan lupa baring tergolek depan tv



the pelakons

dalam drama ni, memang ramai pelakon best2 la
and dia cerita macam ala2 islamik gitu
best masa dengar fazura cakap arab
rasa macam, wowwww hebatnya
pastu pakai purdah lagi
hopefully terbukak la hati dia nak pakai tudung
cantik. suka tengok. ala2 sejuk hati tengok kan

eh itu aje. update tak bermotif
just nak share hobi saya yg suka berdrama ni
selain bernovel
hahaha

sekarang bumi Melaka hujan !!
sejukkkkkkk
sejukkk gila hoih. aircond ni nombor berapa
wa nak beku ni. ggrrrrrr
hopefully petang kang takde la busy
nak blogwalking member2 yang join segmen Skytech Belog
baru dapat blogwalking sket
takpe. thank you pada yang sudi jenguk kita kat pondok pink yang ala2 macam reban ni
kuikuikui
ok selamat hari jumaat
kaum Adam jangan lupa la pergi masjid ye
nanti share la apa khutbah tuh
sharing kan caring
bye allss

note: perut bunyi2. krukkk krekkkk krokkkkkk

lets klik !!

7 comments:

YanaMIB said...

jgn ko terpengaruh dgn drama udah..kehkehkeh~

sini pn ujan pagi tadi..bila ujan prot cpt lapar kan? grrr~

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

suke sangat dengan fazura/fauziah..huhu..best!

Amy Syaquena said...

Amy pun x sabar nak tengok malam nie , ramai dah orang cakap cerita nie best

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

adohai.. aku xpernah nengok drama ni lagi... anti ko nengok, pastu cter kt aku ek.. hahaha

ct odah said...

huh ko bkn tgk pn..ko p dating kn kn kn kn...larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wei aku review blog ko la weyhhhh :)

REVIEW : LYA COLOURS - DO ALL THINGS WITH LOVE

Amir Said said...

tak tengok pun semalam sebab sibuk tengok APM kat Astro.