Thursday, July 28, 2011

yesss padan muka aku

uolss nampak tak side bar aku tepi ni
dah jadi macam ni nokss

yeay ! hilanggg sume link2 aku !!
hurghhh

al-kisahnya terjadi sebab aku gatal2 konon nak godek template blog
tapi aku dah save la template sedia ada. pastu aku try la download template baru and upload
bila upload tak bleh
dia cakap apa nate ntah
pastu aku cancel je la. and download la balik template asal aku
sekali uolsss.. hilang sume link2 kesayangan
nasib baik yg lain tak jahanam
itu kalu sume jahanam, aku hempas je laptop kat lantai, walaupon ia adalah akibat tuannya yang bengap IT

dah jadi 1 keje aku nak save balik link
itu pon tak ingat sangat
paling sayang link memasak tuh la
banyak gila
haishhh binawe btol

aku nak tukar design blog ni
tapi aku adalah manusia bengap nak memahami benda2 rumit ni
bukan bengap. lebih kepada vitamin M

abis tuh? ngadap je la layout pink ni sampai pitam
sok2 aku rajin baru save balik link2 tuh
buat masa sekarang ni, nasib leeee

*update : layout baru ni macam hantu je. lantokkk*


lets klik !!

10 comments:

redza said...

link aku jgn lupa masuk balik hehe

YanaMIB said...

eh biasanya kn klu aku download template yg sedia ada kt web xkn ilang tau bloglist..pelik gak ko nyer leh ilang..huhu weekend ni ko ngadap blog je lah eh..heee =P

hantumakan said...

sabar dek sabar.. :)

rATu kEBaYA said...

adoi.. lya tak prebiu dulu ke sebelum save... jgn lupa blog aka jugak ye..

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy pasang head unit dan poweramp

yuppp selalu gatal tangan ubah template mmg jadi macam tu... baru ada semagat mencuba sesuatu cabaran.... mesti menyesal kan...

Car Freak said...

Adeii. Benda nak jadi. >.< haha

sahromnasrudin said...

adik, jangan kata diri bengap...kne berfikir positif.. at least, adik berani mencuba..teruskan usahamu, dik..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

huhu..kasi masuk bloglist baru la nmpknye dear ...huhu

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

padan muka ko.. sape suruh gatal sangat tangan nk ubah sane ubah sini.... hahaha

Ezad Skytech said...

lain kali kena backup dulu link bloglist tu.. tulis ke kat mane2..takut jadi macam ni la..hee~