Thursday, August 4, 2011

buang rasa kecewa


Letak tapak tangan pada dahi atau dada, kemudian baca Ayat 39 : Surah Ar-Ra'ad -




39. Allah menghapuskan apa yang Dia kehendaki dan menetapkan (apa yang Dia kehendaki), dan di sisi-Nya-lah terdapat Ummul-Kitab (Lauh mahfuzh).


Setelah selesai baca ayat ini, genggam tapak tangan, kemudian buat isyarat membuang.


lets klik !!

15 comments:

ct odah said...

bgs2..dah de perubahan...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nic info. tim kasih kerana bagi info2 m ne yerk. insya'allah aku akn cuba praktikkn.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

huhu...boleh amalkan :) :)

sahromnasrudin said...

trime kasih, dik..

sgt bermanfaat

Kapten Atok said...

bagus2

CikMiMiey said...

nice , nak terai lah nanti :0

p/s : ingat lagi permainan ni ?

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ayat-ayat-yang-dibina-atas-kejujuran.html

kaizen said...

tq tuan blog bg tips mcm ni...

latest entry ST : Nisbah Lelaki-Perempuan & Urban : Camera Paling CANGGIH

Fadzli Amir said...

Salam...alhamdulillah..itu yg sebaiknya....serahkan kembali kepada yg Esa..

redza said...

beramal dgn ajaranNya insyaAllah Dia tdk akan mengecewakn hambaNya

Acik said...

boleh cuba amalkan!
thanks :)

cikceriacorner said...

thanx 4 sharing

gadisBunga said...

saya dah buat. yey!

miss nina said...

thanks lya:)

Amy Syaquena said...

Bagus nie boleh cuba amalkan...

p/s: adik boleh pilih salah satu yang adik rasa nak join..pilihan pertama or pilihan kedua..

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy buat servis kereta

Kepada Allah jua aku berserah segalanya..... Amin