Wednesday, August 3, 2011

gila tak best !


aku baca utusan online tadi
sebab si odah ahmad ni kata dia baca kat paper pasal sepah nak berpecah
gila tak best ! apsal nak berpecah plak kan
so aku pon korek2 utusan online tadi
jumpa lah berita ini




gila tak best ! dah 2 kali sebut ni. huahuahua
ish apa la sampai nak berpecah kan
rasa macam if masing2 bawak haluan, tak macam janggal ke
kita as penonton ni kan dah biasa tengok diorang melawak ber3
kalo pasni sorang, ntah apa ke pesen ek?
entah lah..



google



google

haaaaaaaa semputt...


lets klik !!

14 comments:

sahromnasrudin said...

masing2 dah popular..biasa la tue huhuhhh

mEiZ SHA said...

biasa laa tu yang...:)..da glemer

redza said...

lantaklah...aku xminat pon hahaha

ct odah said...

aku sedih ni...tolongla abg jepp jgn buat odah cm ni...hahaha

rATu kEBaYA said...

adoi.. nanti takderlah semanis kurma versi sepah.. versi solo je lah yg tinggal.. huhuhu

gadisBunga said...

ala...kenapa mesti berpecah....?

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

huhu...macam2 la diorang ni ..mase nak final hari tu gado gak kan? ni da berpecah trus T___T

YanaMIB said...

pulakkk..mesti ada slh phm antara dorg ni..peminat sepah ko ni ghopenye kan..hehe~

makdara TERdiva said...

hy lya..camne pose?
penuh @ tak pnuh2 lg??
hikhiks!

oranglidi said...

huhu.. nk buat mcmna, mungkin masing2 ada haluan trsendiri. lgipun sblum masuk maharaja lawak aritu pn depa dah ckp nak pecah.

Amy Syaquena said...

lar kenapa nak berpecah pulak..x best la macam nie , kenapa la x boleh kekal lame ye..x faham betul la

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

rasenye diorang ne lawak kalau brtiga jerk.. kalau sorang hanyuttttt...

Ezad Skytech said...

erk..kenapa nak berpecah pulak sepah ni..? huu~

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip periksa kerosakan san servis radiator

Biasa lahhh pecah belah ni