Saturday, August 13, 2011

planning


malam ni planning nya nak buat cookies for eid !!
hari ni dah hari ke 13 kan
cookies yang buat hari tuh dah habis okey
gila pelahap masing2 ni
kali ni aku buat, aku nak salotep balang kuih tuh
biar takde sape bleh amik. hahahaha kedengkiiinyaaaaa

cadangnya nak buat 2 jenis
1 choc chips yang aku buat hari tuh
1 lagi nak buat biskut gajus
well, aku buat yang mudah2 je
yang rumit2 sket aku pemalashhh

so balik ni, nak singgah kedai jual aksesori cake/biskut
pastu nak p tesco
pastu balik tido ! pom !
mengantok sangattt
bye !

happy weekend yalls


lets klik !!

15 comments:

hantumakan said...

nak kookie jugaak, ni tahun nak kookie ke mendenya, ngan bebi and anak 3 orang, tak sempat....

gadisBunga said...

hai....tgh buat cookies ke tu...?

ke tgh tido...? hahaha!!!!

Hanis MY said...

haha siap nak seletip tuh cian derang kempunan nanti...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

bungkus choc cookies tu 50bijik!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

oittt... jgn lupa delivery all cookies ko tu kat umah aku kt bukit katil ek.. hehehe

Rowena Zainuddin said...

buatkan utk wena jugak ye lya.
nak choc chip.
nyumnyum :P

ct odah said...

oi sorok bwah katil la...bru org tak amik..hahaha

ainnoraini said...

anak kak ain asyik suruh jer mak dia ni buat cookies tapi maknye ni terlebih rajin nak buatnye ...asyik tertangguh jer nk buatnye...mcm tak sempat jer...

SZ said...

teringin nak buat jugak lya!
nak resepi!

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip servis motorsikal kupcai scooter

yummmyyyy... ko gi tesco... gi kedai kuih lagii... nak wat cookies makkk oiii rajinnya kooo... hasil tangan tentu sodapp dari beli kuih segera kan...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

anda sgt rajin.... jeles o.k :)

Fadzli Amir said...

Amboi...belom raya dah abis...ni buka setakat kena skotep je ni..ni kena taruk mangga dah...hehhehe

wahida said...

mesti sedap ni...sbb tu cepat je licin...

bak mai sini sikit...aku pun nak gak...

Amy Syaquena said...

Rajinnya dia nanti dah sipa meh anta sini sikit ye hehe...

Ezad Skytech said...

rajinnya buat cookies..hee~