Saturday, August 27, 2011

Salam Aidilfitri untuk semua




Syawal bakal menjelang tak berapa lama lagi
So di kesempatan ni aku nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua kawan-kawan saya di dunia blogging ni
Maaf Zahir dan Batin andai ada penulisan aku yang kurang menyenangkan, komen-komen yang aku tulis kat blog uols yang membuat uols terasa ke

saya harap jangan lah ada di antara korang yang overdose minum air gas time raya ni
almaklumlah, kebiasaannya rumah2 raya ni paling senang hidang air gas je
segala macam coke la, pepsi la sarsi la
termasuklah rumah aku. ahahaha




dan tak lupa kepada semua yang nak balik kampung
tak kira la kampung jauh ke dekat
naik kereta atau bas atau motor atau apa jua jenis kenderaan
berhati-hatilah di jalan raya
jangan lupa mulakan perjalanan dengan doa, al-fatihah dan selawat
time2 ni, kereta banyak
especially kampung2, time ni lah kampung jadi 'sesak' plak kan
so yang nak berjalan raya nanti pon sama lah ye, berhati-hati

aku ni tak balik kampung, dah memang kampung melaka ni (belah ayah)
belah mak (terengganu) tak balik.

malam ni nak menggentel kuih raya lagi
mak aku suruh tambah lagi 2-3 jenis
sekarang baru ada 5
kerepek2 tuh banyak la. tapi tu sume beli. hihi

so aku start cuti kerja dari monday 29.08.2011 selama seminggu
the next monday baru naik kerja
tapi insyaAllah blog tak cuti
kat rumah nanti if rajin blogwalking jugak lah
tengok tahap kerajinan. hihi

hari ni still kerja sampai 1pm. tak sabooo nak ke 1pm ni.
nak balikk !!! mood kerja ke laut dah ni

once again, Happy Eid Mubarak alls !!!!]'


lets klik !!

6 comments:

DrSinga said...

ko gentek kiuh siput eh??!

Salam raya Lya!!

Fadzli Amir said...

salam aidilfitri jugak...maaf segala kesilapan....kunjungan terakhir sebelum raya..

makcikkantin said...

Selamat hari lebaran Lya, enjoy your one week!

maCy said...

hepi eid mubarak too sayang ;)

gadisBunga said...

silamat hali layer aa amoiiii.....

Cik Mawar said...

Selamat Hari raya jua buat Cik Lya Dan keluarga..